De ce ar trebui sa iei in calcul o vacanta cu autorulota pentru anul acesta?

De ce ar trebui sa iei in calcul o vacanta cu autorulota pentru anul acesta?

Sunt mai multe motive pentru care anul acesta este momentul sa apelezi la inchirieri autorulote si sa pleci in vacanta astfel.

Te vei simti mai liber!

Vei fi liber sa planifici asa cum vrei intreaga vacanta. In vremurile pandemiei, planificarea unei vacante de vara este, in general, putin mai dificila – chiar si atunci cand mergi in camping, deoarece va trebui sa rezervi peste tot in avans in 2021. Cu toate acestea, esti mai flexibil cu autorulota, deoarece ai deja domiciliul cu tine. Daca nu iti place intr-un loc, continua sa mergi pana cand vei gasi o zona care iti place.

In plus, esti intr-un mediu informal si nu trebuie sa fii la ore fixe la masa. Pantalonii si incaltamintea de jogging tin loc de blugi si pantofi, iar concediul este mult mai confortabil.

Vacanta va fi facuta in natura

Vacanta in natura este o schimbare perfecta fata de viata cotidiana stresanta. Multe locuri de campare sunt situate in afara oraselor si prin urmare asigura relaxare pura. Aici, camperii stau adesea langa un lac, langa padure sau la munte: perfect pentru drumetii, plimbari cu bicicleta sau aventuri. Poti experimenta si mai multa natura atunci cand faci camping in zone pustii. O mare diferenta fata de hotel: daca deschizi usa camerei, iesi pe coridor. Daca, pe de alta parte, deschizi usa autorulotei, stai in aer liber si poti respira cu adevarat.

Campingul este, de asemenea, bun pentru clima si mediu: prin evitarea avionului, se economiseste o cantitate mare de CO2. Un numar tot mai mare de locuri de campare acorda, de asemenea, importanta caracterului favorabil climatului si de aceea favorizeaza camparea si ofera facilitati suplimentare.

Autorulota este o metoda de vacanta perfecta pentru familie

Campingul este forma ideala de vacanta pentru familii: un camping este adesea un mare loc de joaca si de aventura pentru copii. Copiii simt nu numai aerul proaspat, ci adesea devin mai independenti. In plus, multe locuri de campare ofera suport extins si au locuri de divertisment pentru toate grupele de varsta in lunile de vara, astfel incat si vacantele mai lungi sa nu fie niciodata plictisitoare. Acolo, copiii intalnesc si alti copii, cu care dezvolta rapid prietenii. Cu toate acestea, ramane de vazut modul in care campingurile vor implementa aceste reglementari de igiena, care sunt necesare pentru aceasta vara.

Pentru familiile care petrec putin timp impreuna in viata de zi cu zi, o vacanta in camping este o modalitate excelenta de a se regasi. Seara, de obicei, stau in jurul rulotei, vorbesc despre ce au facut toata ziua, mananca sau se joaca impreuna. Autorulota in sine isi joaca si ea rolul: spatiul limitat inseamna ca familia va fi automat in mai mult contact.

Iti vei face noi prieteni

Campingul reuneste tot felul de oameni si poate sta la baza prieteniei pe termen lung. Nicio alta forma de vacanta nu reuneste oamenii la fel de repede ca si campingul. Pentru ca toti oaspetii unui camping au un lucru in comun: prefera sa calatoreasca in propria autorulota. De obicei, iti vei cunoaste vecinul foarte repede – anul acesta, desigur, fara contact fizic si cu distanta de siguranta necesara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + twelve =