Cuptoare cu carbuni – solutia economica pentru gatit

Cuptoare cu carbuni – solutia economica pentru gatit

Stim cu totii ca facturile pot sa acapareze o parte importanta a bugetului nostru, in special in anotimpul rece. Uleiul, gazul, facture electrica si multe altele nu inceteaza sa ajunga si chiar sa fie mai mari cu fiecare luna, pentru ca, adevarul este ca totul se scumpeste. Daca vreti sa taiati din cheltuieli, solutia nu este dozarea utilizarii diferitelor lucruri in bucatarie, ci eficientizarea lor. Schimbarea poate veni din simpla decizie de a trece de la cuptoarele traditionale, la achizitia unui cuptor cu carbune, sau a mai multora.

cuptoare cu carbuni pentru HoReCa

Prin utilizarea acestor echipamente HoReCa in locatia ta, nu doar ca vei reduce simtitor costul cheltuielilor lunare, dar iti vei recupera investitia in cel mai scurt timp.

Ce avantaje iti aduc niste cuptoare cu carbuni?

Daca folosesti cuptoare cu carbuni, beneficiezi in primul rand de o libertate mult mai mare in manevrarea echipamentelor in bucatarie. Asta pentru ca le poti aseza oriunde ai nevoie si le poti muta cu usurinta, fara sa depinzi de cabluri sau furtunuri conectate in locuri incodome.

Asta pentru ca aceste cuptoare cu carbuni functioneaza strict prin arderea de carbuni sau de brichete cu aprindere, fara a fi nevoie de curent electric sau gaz. Daca te gandesti ca gatitul la cuptoare cu carbuni poate deveni greu, din cauza murdariei carbunilor, a cenusei sau a fumului, acum nu mai este cazul.

Tehnologia a evoluat foarte mult, iar astazi, pana si cele mai standard modele sunt echipate cu sertare si sisteme pentru acumularea cenusii, sisteme performante de ventilarie si setarea temperaturii, indiferent de cantitatea de carbuni.

Cuptoarele cu sursa de ardere pe carbuni sunt alese de unii dintre cei mai mari bucatari din lume, atat pentru eficienta oferita, cat si pentru cresterea productivitatii in bucatarii. In special, fumul degajat de arderea naturala a carbunilor ofera o aroma unica oricarui preparat, lucru care este cautat de multi clienti de restaurante.

Aceste cuptoare cu carbuni permit gatirea concomitenta de carne, legume, chifletele, peste, pui, cotlete, antreuri, pizza, paste, burger, kebab si multe altele, fiind alegerea optima pentru bucataria dumneavoastra, indiferent de specificul locatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + nineteen =