5 motive pentru a alege tabla cutata

5 motive pentru a alege tabla cutata

tabla-cutata
tabla cutata Bilka

Tabla cutata reprezinta un material foarte accesibil si avantajos, fiind folosit adesea atat pentru constructia acoperisurilor cat si pentru garduri sau in alte constructii. Popularitatea sa a inregistrat o continua crestere in ultimii ani, iar asta in primul rand datorita faptului ca prezinta o multime de avantaje.

In oferta Liner Ecomet poti gasi o multime de modele de tabla cutata foarte atragatoare, drept urmare am decis sa ii contactam pentru a le solicita 5 motive pentru care ar trebui sa alegi tabla cutata pentru constructia ta. Am primit raspunsul pe care ni-l doream asa ca ne-am propus sa impartasim informatiile si cu voi aici pe blog.

Speram ca veti gasi interesante aceste 5 motive pentru care ar trebui sa alegi tabla cutata:

Rezistenta superioara in timp

Un prim avantaj al tablei cutate este rezistenta superioara de care da dovada chiar si dupa ani de zile de la montaj. Drept urmare, daca doresti un acoperis durabil si o constructie cat mai rezistenta, atunci ar trebui sa iei in considerare folosirea tablei cutate.

Peste ani s-ar putea sa concluzionezi faptul ca ai facut cea mai buna alegere atunci cand ai decis sa o folosesti pentru acoperisul casei tale.

Protectie pentru intreaga cladire

Este recomandata pentru acoperisuri deoarece ofera protectie la cel mai inalt nivel. Acesta este si unul dintre motivele pentru care este utilizata atat de des pentru constructia acoperisurilor.

Practic, tabla cutata nu permite apei si umiditatii sa ajunga la structura din lemn, ceea ce o recomanda ca fiind unul dintre cele mai bune materiale pentru acoperisuri.

Sistem inteligent de imbinare

Tabla cutata este denumita astfel datorita acelor cute pe care le are. Cutele tablei nu au numai rol estetic ci totodata sunt foarte avantajoase din punct de vedere al imbinarii.

Practic, acestea permit realizarea unui montaj fix, astfel incat se evita scurgerea apei pe la imbinare. Un motiv in plus pentru a o folosi pentru acoperisul casei tale!

Rezistenta impotriva coroziunii

Important de stiut este faptul ca prezinta o rezistenta impotriva coroziunii. Aceasta rezistenta se datoreaza in principal stratului de zinc care se aplica peste tabla cutata zincata la fabrica.

Mai mult decat atat, tabla cutata zincata are si un aspect atragator, ea fiind disponibila atat nevopsita cat si vopsita, in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Pret accesibil

Cu totii tinem cont de pret atunci cand facem cumparaturi, dovedindu-se a fi unul dintre cele mai importante criterii de care majoritatea dintre noi tinem cont. Ei bine chiar si la acest capitol tabla cutata se prezinta foarte bine. Drept urmare, un alt motiv pentru care ar trebui sa o folosesti si tu pentru acoperisul casei este intocmai faptul ca are un pret foarte accesibil.

Spre deosebire de multe alte materiale pentru acoperisuri disponibile in comert, tabla cutata prezinta nu numai cel mai bun pret ci si cel mai avantajos raport calitate/pret.

Acestea fiind spuse, putem afirma faptul ca tabla cutata este o optiune demna de luat in considerare atunci cand construiesti un acoperis. Iar cea mai buna oferta o vei gasi pe LinerEcomet.ro. Intra si tu pentru a o descoperi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − two =