Cumpara inteligent: Comparatii intre blaturile de bucatarie

Cumpara inteligent: Comparatii intre blaturile de bucatarie

Cum  sa gasiti o suprafata eleganta, care sa reziste la zgarieturi, apa si arsuri, si care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra.

Granitul si marmura, sunt extrase din interiorul pamantului unde sunt supuse unor cantinati mari de caldura si o presiune ridicata. Deci, este logic ca, odata transformate in blaturi de bucatarie, ele sunt deosebit de rezistente. Pentru aceaste avantaje si alte motive, toate aceste placi naturale sunt din ce în ce mai populare. Granitul in ciuda pretului sau, este foarte bine vandut si in curand ar trebui sa depaseasca chiar si vanzarile producatorilor de balturi mai ieftine realizate din alte materiale. Ca si alte tipuri de pietre, granitul este un campion de stil, oferind un anumit aspect elegant si simt robust, care pur si simplu nu se compara cu palul. Si in termeni de durabilitate, granitul este cel mai bun din toate blaturile existente pe piata.

Preturile pentru blaturile de bucatarie din granit si marmura, sunt cuprinse intre 120 RON si  250 RON pe metru patrat, apoi cresc in functie de disponibilitate, gradul de detaliere si de complexitatea instalarii.

Blaturi din pal melaminat

Preturile pentru blaturile din pal sunt cuprinse intre 20 si 100 RON pe metrul patrat, si sunt alegerea potrivita pentru cumparatorii cu un buget mai redus. Majoritatea oamenilor care aleg palul melaminat sunt probabil influentati de confort la fel de mult ca de pret: fabricat din foi, palul poate fi taiat si instalat foarte usor cu cea mai mare usurinta. Intretinerea este simpla, curatarea zilnica nu va deteriora finisajul. Principalul dezavantaj: de-a lungul timpului, blaturile din pal se pot zgaria si vor trebuie inlocuite integral.

Pentru mai multe detalii despre blaturile de bucatarie trebuie sa contactati un specialist in domeniu.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Blaturi de bucatarie
Author Rating
41star1star1star1stargray

One Reply to “Cumpara inteligent: Comparatii intre blaturile de bucatarie”

  1. Pentru blaturi este tot mai recomandat quartzul compozit. In clipa de fata este materialul ideal pentru blaturile de bucatarie si sunt mai multe companii care se ocupa exclusiv cu asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =