Afla cum iti construiesti casa perfecta

Afla cum iti construiesti casa perfecta

Noi oamenii suntem obsedati de notiunea de proprietate, poate si pentru ca majoritatea locuintelor din marile orase sunt atat de urate, de mici si inconfortabile, in multe dintre ele nu poti modifica nimic pentru a le schimba aspectul si pentru a-ti imbunatati viata.

Iti ramane sa te apuci sa construiesti un loc doar alt tau, asa cum vrei tu, trebuie sa stii ca drumul va fi greu si vei avea mult de munca, uite cateva dintre problemele pe care le vei intalni.

–    Fii pregatit sa cauti un teren intr-o zona accesibila, este din ce in ce mai greu, in oras preturile au crescut foarte mult, iar periferiile nu iti ofera aceleasi facilitate.
–    Obtinerea aprobarilor poate dura cateva luni bune
–    Este extrem de greu sa gasesti un architect si o echipa de profesionisti in constructii care sa reuseasca sa iti realizeze proiectul in termen si cu bugetul propus initial.

Gandeste proiectul pana in cele mai mici detalii, cum vrei sa arate casa, cat camera ar fi suficiente, ce stil vrei sa adopti, coloane decorative pentru exterior sau vrei sa fie fata simpla, detaliile vor face din casa ta un camin.

Gasirea unui teren este partea cea mai grea a proiectului, trebuie sa te gandesti, din nou, ce vrei sa-ti ofere, poti gasi liniste, dar nu vei avea toate facilitatile de care ai nevoie. Pentru a face o alegere buna incearca sa-ti faci timp pentru a vizita diverse zone din orasul tau.

Obtinerea aprobarilor iti va manca foarte mult timp, va trebui sa mergi aproape zilnic la institutia care trebuie sa-ti elibereze hartiile, nu este obligatoriu sa faci asta, dar te asiguri ca le vei obtine in timp util.

Alegerea arhitectului si a echipei de muncitori pentru realizarea proiectului, as vrea sa pot spune ca va fi ceva mai usor, dar nu pot face asta, cel mai bine ar fi sa mergi pe recomandari.

Ca un ultim sfat as vrea sa-ti spun ca trebuie sa ramai calm si sa ai foarte mare grija cu bugetul, vei fi surprins de catre costuri aditionale pot aparea pe parcurs.

Summary
Review Date
Reviewed Item
casa perfecta
Author Rating
51star1star1star1star1star

One Reply to “Afla cum iti construiesti casa perfecta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − four =