Cum repari un televizor cu LCD?

Cum repari un televizor cu LCD?

Sunt multe marci de televizoare cu LCD (liquid crystal display television) care au probleme de functionare, daca este inca in garantie ai noroc daca nu…te invatam cu sa repari avariile mirore.

Unele brand-uri sunt mai bune decat altele, acestea au de obicei componente mai rezistente sau ai fost norocos ca nu s-a stricat pana acum. Durata de viata a unui televizor cu LCD este data de calitatea sistemului de iluminare din interior, aceasta a fost estimata la 10 ani, dar pot rezista pana la 50 de ani in functie de frecventa cu care il folosesti.

Sunt unele defectiuni care pot fi reparate foarte usor pentru restul va recomandam sa apelati la o echipa de profesionisti in reparatii televizoare lcd.

Instructiuni:

1.    Verifica toate cablurile, daca sunt deteriorate le poti repara cu banda izolatoare sau le inlocuiesti. Daca ecranul este negru deconecteaza toate cablurile si conecteaza-le la loc, in mod normal acest lucru ar trebuie sa te scape de problema. Daca nu s-a rezolvat este timpul sa te apuci de citit, in manualul cu instructiuni ai toate defectiunile stiute care pot aparea si solutii pentru rezolvarea lor.

2.    Localizeaza pe telecomanda butonul “sleep  sau timer” asta programeaza inchiderea televizorului sau intrarea lui in standby, daca este setat la cateva minute poate determina stingerea continua a televizorului.

3.    Exista in magazinele specializate o solutie care te ajuta sa reduci zgarieturile cauzate de supra incalzirea sistemului sau de o lovitura.

4.    Daca televizorul tau incepe sa aiba o calitate a imaginii mai proasta, culorile sunt mai sterse, poti cumpara  un inlocuitor pentru lumina din spate, se gasesc de asemenea in magazinele specializate.

Atentie! Avand in vedere ca lucrati cu curent electric trebuie sa aveti foarte mare atentie pentru a avea evita accidentele. Folositi manusi din material daca nu ai facut asta pana acum!

Summary
Name
Marcus Adrian
Nickname
(Marcus)
Job Title
Manager
Company
Marcus Electronics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 11 =