Cum sa speli corect masina acasa

Cum sa speli corect masina acasa

Nu este recomandat sa spalati masina dupa ce aceasta a stat expusa la soare o perioada lunga de timp, deoarece tabla fierbinte va usca samponul auto rapid si va face aceasta operatiune mult mai complicata. Dimineata este cel mai recomandat sa spalati masina dumneavostra deoarece soarele nu incalzeste tabla masinii foarte tare in aceasta parte a zilei.

Inainte de spalare este recomandat sa luati furtunul si sa stropiti masina pe toate partile cu apa sub presiune pentru a inlatura frunzele sau alte reziduri care ar putea zgaria vopseaua, daca sunt prinse sub burete sau perie. Daca masina este acoperita de noroi, trebuie sa folositi un jet puternic de apa pentru a inlatura toata murdaria.

Una din cele mai frecvente greseli este folosirea detergentilor de uz caznic pentru spalarea masinilor. Detergentii de vase si de uz caznic sunt adesea prea duri pentru a se utiliza pe o suprafata acoperita de vopsea si pot afecta stratul protector de ceara. Este recomandat sa folositi detergenti spalatorii auto, deoarece nu afecteaza stratul protector si au o putere mare de degresare.

Incercati sa spalati autovehiculul pe sectiuni, acest lucru va ajuta la prevenirea uscarii detergentului pe vopsea inainte sa il clatiti.

Nu folositi materiale abrazive pe vopsea la spalare sau la uscare, deoarece puteti lasa zgarieturi fine pe toata suprafata. Este indicat sa folositi un burete special pentru spalare exterioara si sa aplicati spuma in abundenta pentru a mentine suprafata bine lubrifiata.

Este recomandat sa utilizati doua galeti separate, una cu spuma si una cu apa pentru clatire. Dupa ce stoarceti si clatiti bine buretele in galeata cu apa de clatire, introduceti buretele in galeata cu detergent pentru un lot nou de spuma.

Nu continuati sa folositi buretele sau manusa daca au cazut pe pamant, deoarece se pot atasa particule de murdarie care ar putea zgaria vopseaua.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Detergenti auto
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =