5 moduri in care poti purta pantalonii print

5 moduri in care poti purta pantalonii print

Sunt in voga vara asta, sunt colorati si sunt foarte comozi. Sunt jucausi si ne introduc in lumea anilor ’80. Dar sunt usor de purtat? Pantalonii print pot fi usor de asortat, dar in acelasi timp poti da gres cu usurinta.  Care din tinutele de mai jos se potrivesc personalitatii tale?

  1. Pantaloni print si camasa denim. Este una din cele mai usoare si sigure asocieri pe care le poti face. Denimul este neutru, merge aproape cu orice, iar daca il vei asocia cu o pereche de pantaloni print iti vei asigura un look modern, casual.
  2. Pantaloni print si topul alb. Potriveste din punct de vedere coloristic partea de sus a corpului cu pantalonii print. Jessica Alba, de exemplu, a ales un top alb, simplu pentru a asorta o pereche de pantalani print in 2 culori. Vei crea un look lejer, fresh si vei in pas cu moda.
  3. Pantalonii print si culorile contrastante. In loc sa potrivesti exact culoarea pantalonilor cu topul sau camasa, poti opta pentru o culoare contrastanta a camasii. Accesoriile neutre vor fi cele care vor cuminti tinuta si vor da o nota chic intregii tinute.
  4. Pantalonii print si culorile neutre. Uneori o pereche de pantaloni print implora pentru o camasa sau un top cuminte din punct de vedere coloristic, neutru, subtil. Un tricou alb si un sacou bej de exemplu pot completa cu succes pantalonii.
  5. Pantalonii print si culorile complementare. Simplu si clasic. Pantalonii print pana la glezna in nuante de verde, de exemplu, si un pulover de culoarea unui lime taiat merg bine impreuna. Accesorizeaza tinuta cu un clutch neutru si esti gata pentru un eveniment reusit.

Tie ce combinatie iti place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − nineteen =