Cum sa iti protejezi telefonul de zgarieturi?

Cum sa iti protejezi telefonul de zgarieturi?

Telefonul mult dorit nu ar mai fi atat de frumos si folositor daca ar fi plin de zgarieturi. Si asta nu este o poveste rar intalnita. Sigur ti s-a intamplat macar o data sa iti cumperi ultimul model de smartphone pe care ti l-ai dorit foarte mult si la cateva zile sa fie plin de zgarieturi. Poate din neatentie ti-a scapat din mana sau poate s-a zgariat prin geanta sau in buzunar. In situatia femeilor, ecranul se poate zgaria si din cauza unghiilor. Si atunci ce e de facut pentru a-ti mentine telefonul intr-o forma cat mai buna?
Iar daca te-ai gandit ca ar trebui sa fii mult mai atent, este o idee buna. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii stresat de cum iti folosesti mobilul. Lucrurile se pot rezolva mult mai usor daca iti achizitionezi doua accesorii de baza: folia protectoare si husa; de obicei smartshopul online, iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru telefon.

De ce sa iti cumperi o folie de protectie?

1. Este mult mai in siguranta in cazul unor cazaturi. Desigur depinde si de gravitatea cazaturii, insa cred ca nu exista persoana sa nu fi scapat telefonul din mana. Ecranul va fi mult mai protejat daca lovitura va fi pe fata.
2. Nu mai stai cu grija locului in care iti pui telefonul. Daca pui mobilul in acelasi buzunar sau geanta cu cheile, exista riscul de a se zgaria. Folia de protectie te va scapa de acest stres.
3. Un motiv foarte bun este faptul ca o folie este mult mai ieftina decat o reparatie. De ce sa dai sume destul de mari ca sa repari sau sa inlocuiesti ecranul cand poti sa cumperi o folie? Mai ales ca nu vei fi tentat sa iti schimbi ecranul daca inca functioneaza, dar aspectul nu va mai fi la fel ca la inceput.
4. Pentru femei: nu veti mai face griji ca veti zgaria ecranul cu unghiile. Aceasta situatie este poate mai rara si nu cauzeaza acelasi zgarieturi ca o cadere, dar totusi poate afecta aspectul.
5. Poti aplica singur folia. Nu este nevoie sa pierzi timp sau bani pentru ca cineva sa iti aplice folia. Este un lucru simplu, iar instructiunile iti vor fi de ajutor.

De ce sa iti cumperi o husa?

1. Protejeaza telefonul impotriva cazaturilor si loviturilor. Astfel, mobilul tau nu mai risca sa fie zgariat sau chiar spart.
2. O husa iti ofera mai multa siguranta. In afara de protectia impotriva loviturilor, husa face telefonul sa fie mai solid si sa reziste la unele socuri mecanice. De asemenea, datorita husei nu va mai aluneca daca il pui pe diverse suprafete.
3. Nu ai doar avantaje tehnice, ci si avantaje care tin de design. Sigur exista inca alte 10 persoane care au telefon ca al tau. Cum il deosebesti sau cum iese in evidenta? Cu un model original de husa.
4. Si nu in ultimul rand, ca si in cazul foliilor, economisesti bani. Decat sa dai bani pentru a repara telefonul sau chiar sa iti cumperi unul nou, mai bine ai grija de cel pe care il ai acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =