Cum pot schimba unele corpuri de iluminat designul unei sali?

Cum pot schimba unele corpuri de iluminat designul unei sali?

Din ce in ce mai multe companii opteaza pentru corpuri de iluminat inedite, care confera o atmosfera deosebita si incurajeaza catre un design deosebit. Din fericire, industria solutiilor de iluminat este in plina expansiune, iar clientii au la dispozitie diverse modele si dimensiuni din care pot alege.

Pentru fiecare proiect arhitectural exista anumite cerinte privind amplasarea unor corpuri de iluminat si tocmai de aceea exista diverse alternative pentru orice spatiu. Proiectele de tip HORECA au cerinte diverse fata de spatiile de birouri si astfel au aparut si corpuri de iluminat clasice si practice, respectiv decorative si deosebite. Atentia la detalii poate asigura un profit crescut proiectelor de tip HORECA, unde clientii cauta elemente surprinzatoare, in timp ce in spatiile de birouri designul ramane deseori unul clasic si profesionist.

Investitia in corpuri de iluminat devine astfel un pas normal si o alegere inteligenta, deoarece consumul de energie electrica este redus, acestea rezista pe termen indelungat fara a se mai investi in reparatii si in plus, cei care le folosesc sunt feriti de radiatiile ultraviolete.

Cu cat sunt mai diverse, cu atat pot atrage atentia celor din jur, contribuind fie la imbunatariea reputatiei unui hotel de lux, fie la crearea unei atmosfere placute intr-o incapere simpla si aparent lipsita de stil. Cu putina imaginatie, se pot crea jocuri de lumini si se pot stabili anumite stiluri decorative, fara a mai investi si in mobilier sau in alte tehnologii de inalte calitate.

Datorita atentiei acordate protectiei mediului inconjurator si a presiunii asupra responsabilitatii sociale, foarte multe companii aleg sa inlocuiasca iluminatul cu becuri fluorescente cu unul pe baza de leduri. Acesta ofera avantajul ca rezista de 40 de ori mai mult decat iluminatul traditional si poate consuma cu 70% mai putin curent electric pe o perioada indelungata de timp. 

Noile corpuri de iluminat sunt astfel o masura practica si sustenabila, care atrage admiratia si respectul clientilor si totodata le ofera o experienta senzoriala inedita. Jocurile de lumini, iluminatul la 360 de grade sau cel in diverse unghiuri sunt variante pentru care clientii pot opta pentru a-si satisface propriile nevoi sau pentru a creste veniturile proiectelor de tip HORECA.

In functie de tipul de cladire se pot alege corpuri de iluminat in forme geometrice variate, de la forme conventionale sau modele inedite. Acestea pot fi facute la comanda si pot reflecta in totalitate preferintele clientului. Se pot comanda si corpuri de iluminat clasice, cu o lungime de 5 metri si latime de 8 cm sau se pot cauta forme inovative. Anumite corpuri sunt foarte mici si pot fi amplasate in propria locuinta, ca si lumina de ghidaj sau pentru a crea un anumit ambient specific.

Varianta de montaj este o alta caracteristica in functie de care se iau deciziile privind solutiile de iluminat. In functie de spatiul avut la dispozitie si marimea acestora, corpurile de iluminat pot avea un montaj monoton sau pot sa atarne. Pentru incaperile cu tavan inalt corpurile care atarna sunt cele mai potrivite, pe cand in cele mai mici se va opta pentru un model incastrat.  

Acest lucru depinde foarte mult de specificul fiecarui proiect si va fi diferit pentru unul minimalist sau pentru unul excentric.

La cerere se poate realiza orice tip de forma geometrica pentru un corp de iluminat si se poate decide si modalitatea de montaj. Pe masura ce veti investi mai mult timp comparand solutiile de iluminat, veti descoperi profile diverse, cu design unic si atractiv. 

Pentru mai multe informatii, compania ProfilistLED ofera tehnologii avansate si solutii inovatoare si produse de incredere clientilor sai si este un partener de incredere in industria solutiilor de iluminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + one =