Cum alegi programul perfect de facturare?

Cum alegi programul perfect de facturare?

Daca te-ai hotarat sa incepi o afacere si ai de gand sa faci bani legal cu ea, una dintre certitudinile pe care le ai este faptul ca va trebui sa emiti facturi. Exista mai multe variante prin care poti face acest lucru, insa cel mai recomandat este sa optezi pentru facturi online, deoarece in felul acesta poti economisi timp si poti economisi bani. Orice hotarare insa, vine la pachet cu o multime de alte incertitudini. Astfel, o intrebare importanta pe care sa ti-o pui este : Ce program de facturare sa folosesc?

Exista mai multe variante, unele gratuite, altele cu plata. Noua, Contazen ni s-a parut cel mai echilibrat, insa de a-l alege, trebuie sa stii care sunt elementele care conteaza in momenul in care alegi un program de facturare.

Lucruri de care trebuie sa tii cont la o astfel e achizitie

Usurinta de folosire a platformei. Este important sa alegi o platforma cu care sa te intelegi bine si care sa iti automatizeze cat mai mult emiterea facturilor. Economia de timp este o necesitate uriasa pentru cei care au afaceri, asadar, conteaza daca pierzi cateva secunde sau 10 minute pentru o simpla factura.

Pretul. In mod evident, pretul conteaza. In principiu, niciun program de facturare nu are un cost mai mare de cateva zeci de lei pe luna, insa exista si variante gratuite, pentru care este bine sa optezi, cel putin atunci cand esti la inceput de drum.

Securitatea. Nu trebuie sa fie neglijat acest aspect, ba chiar este bine sa ocupe un loc primordial in preocuparile tale, deoarece are o importanta colosala. Factrile pe care le emiti trebuie sa fie intr-u loc sigur, intotdeauna.

Flexibilitatea. Este un aspect care poate sa fie definit de o multime de lucruri. Putem sa trecem la categoria de flexibilitate posibilitatea de a emite facturi in mai multe limbi si in mai multe monede, posibilitatea de a emite direct de pe telefon sau diverse elemente de automatizare a intregului proces de plata, cum ar fi setarea trimiterii unor mailuri, pana in momentul in care se efectueaza o plata.

Decizia de a opta pentru un program de facturare nu este una pe viata si pe moarte, deoarece programul pentru care optezi poate sa fie schimbat, insa este bine sa faci de la inceput decizia corecta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =