Bijuteriile Metaphora sunt darurile iubirii

Bijuteriile Metaphora sunt darurile iubirii

Fiecare loc de pe acest pamant are o istorie aparte si ca sa poti sa il simti cu adevarat, trebuie sa ajungi acolo, sa stai de vorba cu oamenii, sa cunosti istoria, sa te bucuri de natura, oricare ar fi darurile sale. Despre America moderna stim de la televizor, de la stiri sau din filmele documentare de pe internet, insa e interesant de aflat inclusiv faptul ca, odata cu descoperirea continentului au fost deschise inclusiv mine de argint. Femei sau barbati, toti avem cel putin un moment in viata in care purtam acest metal. Minele si-au adus contributia foarte rapid in evolutia sociala si in dezvoltarea Americii. Bijuteriile Metaphora sunt obiecte incarcate de semnificatii si simboluri importante in culturile lumii de unde au fost gasite cu bucurie si comercializate chiar in mod unicat si in Romania. O bijuterie inseamna pretuire.
Cand vine vorba de argint, am un inel lat din argint pe care il port in permanenta. L-am primit de la o prietena foarte buna, iar cand daruiesti sau primesti ceva anume, exista un schimb de energie intre oameni, un soi de inaltare de care fiecare dintre noi avem nevoie. Fiecare bijuterie pe care o dai cadou, fie ca te gandesti la inele, cercei, bratari, pandantive ori lanturi, are din stralucirea stelelor din noptile senine. Fiecare stea din inalt aduce lumina, iar lumina inseamna viata si dragoste, prietenie si recunostinta. Pretuirea fata de oamenii pe care ii iubesti poate sa aiba forme deosebite, chiar sub stralucirea pietrelor pretioase. In orice obiect pe care il daruiesti, exista o idee, o speranta sau o dorinta.
Datorita unei noi tehnici de separare a metalelor pretioase, in prezent, argintul poate fi extras din minereuri si mai complexe, de la suprafata pamantului, insa si din adancimea acestuia. Separarea argintului din diferite concentrate si imbunatatirea tehnicilor de rafinare electrica au dus la explozia productiei de argint de calitate in acesti ani, astfel ne putem bucura de darurile pamantului, purtandu-le cu gratie in orice moment al vietii. Poarta ce iti face placere si simte-te bine in pielea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − fifteen =