Copiii si universul lor bogat

Copiii si universul lor bogat

dulapuri camera copii

Stau de vorba in fiecare zi cu foarte multe adulti, cu foarte multi copii in diferite situatii. Mici sau mari sunt mai blanzi sau mai iuti in atitudine sau gandire, glumeti sau mereu seriosi.

Se intampla uneori ca adultii sa uite ca au fost copii, sa ceara mult prea mult de la cei mici, sa ceara perfectiune si inlocuirea inocentei jocului cu jocul lipsit de socializare.

Lumea copilariei este una magica. Are printese si printi, are mere fermecate si pantofi uitati la bal, are jocul de fotbal si de-a pitita. Lumea copilariei este cea a iertarii si a invatarii.

Lumea copilariei este a zambetului si a lectiilor facute cu incredere si atentie.

De la jucarii, pana la dulapuri copii din camera acestora, este musai ca toate lucrurile sau activitatile sa fie adaptate varstei, imprimate in culoare si o atitudine senina.

Mobila pentru copii este important sa fie accesibila acestora, sa poata adaposti obiectele necesare, de la imbracaminte sau incalataminte, pana la diverse jucarii sau chiar caiete si manuale pentru scoala.

Copiii au un univers bogat si de asemenea au nevoie de o atmosfera care sa le dezvolte creativitatea si gandirea.

M-a atras totdeauna mobila colorata pentru cei mici. Parca ar fi pentru pitici, cu multe sertare si ascunzisuri tocmai bune pentru orice vis care se vrea devenit realitate odata cu trecerea timpului.

Fie ca alegi un magazin online sau unul fizic, alege pentru pustiul sau pustii tai ceea ce le place si ceea ce le este de folos. Cata vreme suntem inconjurati de obiecte frumoase, noi insine parca suntem mai frumosi. Apare calmul si relaxarea indiferent de activitate, indiferent de musafirii pe care ii avem, de ora sau de anotimp.

Copilul petrece in camera sa o perioada destul de lunga, mai ales pe perioada anotimpurilor reci, fie ca are teme de facut sau citeste, fie ca se joaca sau doarme. Mobila noua este de asemenea importanta. Toate obiectele vechi pastreaza o amprenta a vremii uneori nu foarte benefica ori fiecare pui de om merita ceea ce este mai bun pentru o dezvoltare armonioasa.

Nu-ti uita copilaria si acorda respect implicit copiilor. Asa il invata si ei, prin puterea exemplului.

One Reply to “Copiii si universul lor bogat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =