Compatibilitatea in functie de zodie

Compatibilitatea in functie de zodie

Unii cred, altii mai putin, in zodii si previziunile astrale, dar dealungul timpului s a dovedit ca un strop de adevar exista mai ales in ceea ce priveste compatibilitatile dintre zodii.

Fiecare zodie are caracteristicile sale, la unele persoane foarte evidente iar la altele ceva mai estompate dat prezente totusi.
In functie de aceste trasaturi generale de caracter oamenii se inteleg unii cu altii intr o masura mai mica sau mai mare. Aceasta este compatibilitatea in functie de zodie ce se face resimtita atunci cand doua sau mai multe persoane trebuiesc sa se inteleaga.

Astfel, nativii fiecarei zodii au cateva alte zodii cu care se inteleg foarte bine fiind apropiati ca si caracter, trasaturi, gusturi, gandire iar cu alte zodii sunt total opusi nefiind posibila o buna intelegere sau relationare. Este foarte important si in relatiile intime sa va implicati alaturi de o persoana compatibila din punct de vedere zodiacal pentru a va creste sansele de reusita si fericire.

In cazul in care increderea in semnele zodiacale este scazuta, studiati putin caracteristicile fiecarei zodii iar apoi observati cum oamenii se muleaza pe ele fara ca macar sa constientizeze acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *