Colectiile de genti pentru femei din 2013

Colectiile de genti pentru femei din 2013

Un subiect vanat de femei intodeauna, gentile, nu sunt niciodata plictisitoare si deasemenea niciodatgenti damaa destule.

In 2013 se poarta gentile mari, patratoase si colorate. Spre usurarea celor ce nu reuseau sa comprime toate lucrurile necesare in gentile micute, atunci cand erau in trend, acum aceasta problema dispare. Sunt la moda gentile cat mai spatioase, de mana sau de umar, asorate la culoarea fiecarei tinute in parte sau de ce nu,  culoarea universal potrivita, negru.

La achizitionara unei genti din noua colectie, trebuie sa aveti in vedere ca desi se poarta cele mari, geanta aleasa, mai presus de trend, trebuie sa vi se potriveasca in ceea ce priveste dimensiunile, sa nu rezulte exagerat de mare si sa va ascunda. De preferat ar fi sa alegeti una care sa nu va acopera silueta chiar daca asta insemana sa fie ceva mai micuta nu insemana ca nu respectati moda.

Daca in schimb sunteti o femeie inalta, atunci nimic nu va mai poate sta in calea fericirii si va puteti permite o geanta de dimensiuni mari fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 8 =