Construieste o casa ecologica – sfaturi si recomandari

Construieste o casa ecologica – sfaturi si recomandari

Casa ecologica este acea casa care, foloseste finisaje naturale si care, are o izolatie superioara fata de cele normale, acest lucru conducand la econimisirea unei bune parti de energie. In al doilea rand se construieste mult mai usor decat cele obisnuite si cine nu si ar dori sa se mute mai repede in noua sa locuinta ?!

Puteti considera ca ati construit o casa ecologica daca aceasta  este realizata numai din materiale ecologice, sistemul de incalzire al apei este solar, iar incalzirea casei se face prin intermediul unei centrale care functioneaza cu lemn.

Datorita finisajelor naturale care izoleaza extrem de bine acest tip de casa nu prezinta niciun fel de pierderi ale energiei si astfel nici o risipa ba mai mult, tot ce se poate, se recicleaza in interiorul acesteia de la pereti ce pot fi facuti din pamant presat pana la apa toaletei ce provine din apa de ploaie.

Costurile caselor ecologice sunt mai ridicare dar intodeauna merita investitia deoarece apoi veti recupera inzecit cele investite prin confortul ridicat al casei si calitatea sa economica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + twelve =