Cele mai folosite aplicatii

Cele mai folosite aplicatii

Smartphonurile au devenit un trend in zilele noastre. De la cei mici pana la adulti, toti sunt cu telefoanele in mana si butoneaza ori de cate ori au ocazia. Sute de aplicatii au fost inventate pentru a facilita navigarea pe internet sau pentru a satisface nevoile fiecaruia. Cateva dintre ele sunt foarte folosite si se gasesc pe orice “telefonul inteligent”. Exista aplicatii prin care poti comunica mai repede, aplicatii prin care poti modifica poze, prin care poti scurta melodii, prin care poti crea diferite filmulete si …lista continua.

Whatsapp-ul este de departe cea mai folosita aplicatie de comunicare rapida. Cu aceasta aplicatie poti trimite mesaje, imagini sau video prietenilor ale care numere de telefon le aveti inregistrate si bineinteles care folosesc aplicatia.

Instagramul este o alta aplicatie foarte utilizata. Se speculeaza cum ca ar putea ajunge facebook-ul din urma, sau poate chiar sa il depaseaqsca si asta pentru ca acum o poti instala si pe laptop. Prin aceasta aplicatie poti comunica, posta poze si video-uri care, la fel ca si pe facebook pot ajunge virale.

Shazamul este o aplicatie multimedia foarte solicitata. De cate ori nu ati auzit o melodie, va placea insa nu stiati cum se numeste si dupa nu aveati de unde sa o luati? Pornind aceasta aplicatie,va va spune instantaneu numele melodiei pe care o cautati.

whatsapp

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =