Cum pastrati o relatie la distanta?

Cum pastrati o relatie la distanta?

Se spune ca atunci cand distanta intervine intr-un cuplu, intervine si raceala intre parteneri, monotonia, dorinta de a cauta altceva nou care sa tina flacara aprinsa. Totusi sunt destule cupluri care pot sa mentina intr-o stare foarte buna o astfel de relatie. Noi va dam cateva sfaturi care sa va ajute sa fiti la fel de indragostiti chiar daca distanta va tine despartiti o perioada de timp mai scurta sau mai…lunga.

O idee buna care sigur il va surpinde ar fi aceea sa luati masa impreuna…la distanta. Intr-o seara cand ti se face dor de o cina cu partenetul tau, poti comanda o pizza la adresa lui si puteti lua cina amandoi prin…skype.

Daca perioada pentru care trebuie sa stati despartiti este una mai mare, iti poti surprinde partenerul facandu-i o vizita intr-un weekend. Chiar daca nu stai decat pentru doar cateva ore, sigur va veti bucura amandoi de aceasta intalnire.

Va placea sa va uitati amandoi la televizor nu? Ei bine o puteti face chiar daca sunteti la distanta mai mare unul de celalalt. Deschideti televizorul pe ceva ce va place amandurora sa urmariti si vizionati programul preferat comentand la telefon, prin mesaje sau pe retelele de socializare.

cuplu
A couple in love in the sunset on the beach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + seven =