Cele mai bune variante pentru outdoor team building

Cele mai bune variante pentru outdoor team building

Dupa zile, saptamani, petrecute la birou, in fata calculatoarelor, oricarei persoane ii va prinde bine activitatea in aer liber!

Fie la munte, la mare, in delta sau in padure, Vertical Adventure va pregateste cele mai interesante si inedite programe de outdoor team building. Activitati aventuroase, trasee de orientare, excursii pe malul Dunarii, toate acestea ca sa va testeze spiritul de echipa si sa va ajute la consolidarea grupului.

De ce sa alegi outdoor team buildingul?

Printre motivele care ar trebui sa te faca sa optezi pentru un outdoor team building se numara:

  • Scaderea anxietatii si stresului – petrecerea timpului in natura ajuta la scaderea nivelului de cortizol, numit si hormonul de stres. Natura ne ajuta la relaxarea mentala, la deconectarea de la rutina zilnica si la functionarea cognitiva optima.

  • Cresterea capacitatii de concentrare – natura ne ofera sansa sa ne refacem sursele mentale epuizate, sa comunicam mai bine cu noi insine si sa ne regasim linistea interioara.

  • Cresterea nivelului de creativitate – mediul natural este asociat fascinatiei delicate, care permit sistemului de atentie executiva sa se refaca. Pe langa asta, petrecerea timpului in aer liber ne distrage atentia de la anumite probleme, iar cele mai bune idei iti vin de unde si cand nu te astepti.

Outdoor teambuilding-ul iti ofera tie si echipei tale sansa sa va cunoasteti mult mai bine, de a va surprinde in situatii pe care de altfel nu ati avea ocazia sa le experimentati impreuna, de a amplifica increderea unii fata de ceilalti si de a deveni o echipa inchegata in adevaratul sens al cuvantului.

Pe de alta parte, este demonstrat stiintific ca, patru zile petrecute in natura, deconectati de tehnologie si mass-media, duc la imbunatatirea capacitatilor creative si a capacitatii de rezolvare a problemelor cu 50%. Asta insemnand ca pe langa solidificarea relatiilor interne si rata activitatilor eficiente va avea o crestere pozitiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =