Accesorii maluro – o afacere romaneasca eleganta

Accesorii maluro – o afacere romaneasca eleganta

Este de la sine inteles ca nu toate afacerile romanesti se bucura de succes, dar unele dintre ele reusesc sa se diferentieze prin ceva aparte. Noutatile pornesc, de regula, de la o lipsa, iar Maluro a descoperit ce le lipseste barbatilor din Romania. Fiind marca pur romaneasca, magazinul online le deschide barbatilor calea catre un stil adevarat. Asa cum femeile sunt favorizate dintotdeauna cu cele mai frumoase si elegante accesorii care le fac tinutele de neegalat, fondatorii s-au gandit ca si barbatii au nevoie de un imbold pentru a fi mai indrazneti cu tinutele lor elegante.

De ce sa alegi accesorii Maluro?

Toti barbatii au nevoie ca din cand in cand sa se gadeasca la stilul lor vestimentar si la cum sa-si completeze tinutele fara a devia de la eleganta pe care vor sa o emane. Maluro le apare in cale si le ofera o gama de accesorii ideale pentru costumele pe care le poarta zi e zi. Fie ca tinutele barbatilor sunt smart sau elegante, accesoriile le vor completa in orice moment al zilei. Site-tul pune la dispozitia clientilor papioane, cravate si batiste din matase fina, ace de cravata, sosete dintre cele mai colorate, pini de rever sau bratari cu bile de piatra sau sticla.

Sistemul de comanda este unul foarte simplu si la indemana oricui. Cilentii au de ales dintre cele trei cutii pe care le ofera site-ul. Bineinteles, in interiorul acestora se vor afla produsele alese personal de catre cilenti, fiind diferit doar numarul de accesorii din cutie. Astfel, cutiile bronze vor contine trei produse, cele silver patru produse, iar cutiile gold vor contine sase produse. Preturile variaza in functie de tipul cutiei, valorand 250 lei, 350 lei sau 450 lei. Cutiile, elegante si purtatoare ale numelui Maluro, pot ajunge la clienti chiar in ziua comenzii si pot fi cu usurinta un cadou perfect datorita elegantei de care se bucura designul acestora.

accesorii Maluro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + ten =