Accesoriile elegantei de care orice barbat are nevoie

Accesoriile elegantei de care orice barbat are nevoie

Maluro este un site cu accesorii dedicat barbatilor care vor sa adopte un stil aparte. Fie ca sunt iubitori de costume din materiale de cea mai buna calitate sau nu, accesoriile barbatesti oferite de site sunt un detaliu ce nu poate fi evitat in completarea unei tinute reusite. Concept romanesc si care are la baza ideea unor tineri care cred in dorinta barbatilor de a iesi din tipar, Maluro se adreseaza barbatilor stilati.

accesorii Maluro

Produsele care le stau la dispozitia clientilor sunt papioane, cravate si batiste din matase, ace de cravata, sosete colorate, pini de rever si bratari cu bile de piatra sau sticla. Conceptul sustine ideea unor accesorii cat mai colorate si care sa elimine partea sobra a unui costum. Indiferent ca este vorba de un costum negru sau gri, cu accesoriile Maluro tinuta unui barbat elegant se va trasforma si va surprinde prin imbinarea culorilor calde cu cele reci. Purtate cu stil de catre tanarul designer roman Florin Dobre la evenimentul de lansare a noi sale colectii de haine “Floare de colt”, accesoriile au aparut in publicatiile celebre Vogue si British GQ.

Echipa Maluro calatoreste mereu pentru a descoperi si studia fiecare stil in parte, iar asta ii ajuta la crearea accesoriilor mereu in voga in randul barbatilor stilati. Un outfit se poate strica daca accesoriile nu sunt alese cu atentie, iar pentru oamenii de succes este un aspect important. Batista de buzunar este esentiala in garderoba unui domn care se respecta si ii da tinutei un plus de eleganta. O batista bine aleasa va scoate intotdeauna in evidenta un sacoou bine croit. Fie ca se adreseaza unui sef, sot sau tata, accesoriile Maluro vor fi intotdeauna cadoul perfect.

Disponibile in trei variante de pachete, cutiile bronze, silver sau gold ofera posibilitatea cumparatorilor de a-si crea propriul pachet. Cutiile bronze contin trei produse alese la alegere dintre cele disponibile pe site, cele silver contin patru produse, iar cutiile gold pot contine sase produse. Astfel, pretul acestora difera in functie de numarul produselor din cutie, 250 lei, 350 lei sau 450 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 8 =