Cel mai bun prieten in functie de zodie

Cel mai bun prieten in functie de zodie

Stiai ca in functie de zodia ta poti afla care iti este cel mai bun prieten? Sunt anumite zodii in care poti avea incredere oricand.

Berbecii au cei mai buni prieteni…tot berbecii. Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt foarte incapatanati si din pricina acestui fapt nu prea se pot intelege cu alte zodii.

Daca esti nascut sub zodia taurului trebuie sa stii ca cel mai bun prieten iti este fecioara. Compatibilitatea intre zodiile de pamant este foarte mare.

Gemenii se inteleg foarte bine cu balantele. Datorita faptului ca este semn de aer, balanta te ajuta sa iti gasesti echilibrul. Atunci cand esti cu moralul la pamant, ar fi bine sa ai o balanta prin preajma.

Racii se inteleg foarte bine cu pestii. Acestia iti alina sufletul cu toate ca pestii sunt mai sensibili si mai vulnerabili decat racii. Cel mai bun prieten pentru raci insa este cel nascut sub semnul zodiacal al fecioarei.

Fecioarele se inteleg bine atat cu taurii cat si cu balantele. Taurii iti dau sfaturi care iti creeaza putere iar balantele te incurajeaza.

 Balantele se inteleg bine cu gemenii si cu fecioarele. Fecioarele ofera un echilibru interior iar gemenii iti ofera veselie.

Daca esti nascut sub semnul zodiacal al scorpionului ei bine prietenii perfecti pentru tine sunt fecioarele si racii. Fecioarele sunt cele mai de incredere zodii pentru tine.

Pentru capricorn cel mai bun prieten este varsatorul. Acesta te linisteste si te calmeaza ori de cate ori simti ca o iei rana.

Varsatorii au nevoie de cineva care sa ii aduca cu picioarele pe pamant iar acel cineva este capricornul.

Pestii se inteleg bine cu racii deoarece acestia iti vor sterge mereu lacrimile cand nu mai ai putere.

zodiac

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *