Bahamas – paradisul luxului

Bahamas – paradisul luxului

Vara este vremea vacantelor si cum suntem convinsi ca va plac locatiile exotice avem astazi pentru voi cea mai exotica locatie si anume Bahamas.

Bahamas este un brand in primul rand si un reper turistic mondial. Este principala destinatie a americanilor bogati, fiind o destinatie de lux pentru europeni.

In Bahamas gasesti tot ce ti-ai putea imagina ca inseamna o vacanta de vis. Hosteluri si cabanute modeste in cazul in care nu dispui de foarte multe resurse financiare, atoli scosi la vanzare, sectoare interzise care apartin anumitor personalitati contemporane, parcuri sau rezervatii deschise publicului, pe toate le vei gasi in Bahamas.

Bahamas este intr-adevar un paradis. Este foarte ravnit si foarte complex, si este accesibil oricarui turist cu posibilitati financiare peste medie.

Detine 5% din totalul masei de recifi a lumii iar turistii au posibilitatea sa vada indeaproape intensitatea vietii subacvatice. Apele sunt de o frumusete incredibila iar plajele sunt acoperite de un nisip fin roz-straveziu. Oamenii sunt incredibil de opsitalieri si sarmanti si sunt dispusi sa iti raspunda la orice intrebari ai legate de paradisul exotic, Bahamas. Mancarurile traditionale sunt delicioase si povestile despre celebrul Barba-Albastra sunt interminabile.

Majoritatea vizitatorilor se relaxaza pe plaja. Unii insa sunt foarte interesati sa invete sa navigheze, sa mearga cu caiacul, si sa admire fauna si flora habitatelor marine.

bahamas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 5 =