Ce trebuie sa stii cand cumperi utilaje HoReCa?

Ce trebuie sa stii cand cumperi utilaje HoReCa?

Atunci cand decizi sa iti deschizi o afecere in domeniul HoReCa, una dintre cele mai importante parti in procesul de deschidere este echiparea unei bucatarii profesionale. Calitatea produselor si serviciilor pe care le vei oferi depind de calitatea unor utilaje HoReCa. Performanta echipamentelor este esentiala pentru buna functionare a unei bucatarii profesioale si a intregii afaceri.

Astfel ca vei dori sa cumperi utilaje HoReCa si echipamente profesionale, de buna calitate care sa iti asigura succesul in domeniul in care vei activa. Care sunt totusi criteriile pe baza carora le vei alege?

Nu este suficient sa stii de la prieteni sau de la alti oameni din domeniu care sunt cele mai bune firme de produse HoReCa. Cel mai bine este sa te informezi si sa alegi singur ce crezi ca este eficient din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Pentru a te ajuta, iti oferim un mic ghid de care sa tii cont atunci cand achizitionezi utilaje HoReCa profesionale.utilaje HoReCa de calitate

Ghid pentru achitizionarea de utilaje HoReCa

  1. Materialul din care sunt facute echipamentele

Trebuie sa ai in vedere alegerea unor unelte realizate din materiale care nu se deterioreaza usor si nu ruginesc. De asemenea, este important ca acel material sa nu favorizeze aparitia bacteriilor. Cel mai bun material pentru utilajele dintr-o bucatarie profesionala este inoxul. Inoxul este rezistent, versatil, se poata curata usor si nu permite aparitia microbilor sau bacteriilor.

  1. Performanta si functiile moderne ale aparatelor

Cu cat aparatele sunt mai moderne si de ultima tehnologie, cu atat munca personalului va fi usurata datorita functiilor performante. Functiile multiple ajuta la obtinerea unui preparat de calitate intr-un timp mai scurt.

  1. Consumul de energie si siguranta echipamentelor

Daca vrei sa economisesti bani de-a lungul timpului, este ideal sa alegi utilaje care nu consuma multa energie. Totodata vei ajuta si eco-sistemul, salvand energia.

Un alt aspect important este ca aparatele profesionale sa fie sigure pentru ca bucataria sau personalul tau sa nu fie in pericol in cazul unui accident.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + fourteen =