Accesorii pentru un stil de invidiat

Accesorii pentru un stil de invidiat

Femeile au crezut dintotdeauna ca sunt detinatoarele a tot ceea ce tine de fashion si ca sunt singurele care stiu sa isi accesorizeze hainele cu cele mai extravagante detalii. Palarii, bijuterii, au avut intotdeauna o gama larga din care sa aleaga, dar barbatii nu au ramas in urma nicio secunda. De aceea, din dorinta de a le oferi barbatilor un mic imbold pentru tinutele lor, au aparut niste accesorii Maluro. Un concept menit sa le completeze tinutele barbatilor.

De ce sa alegi accesorii Maluro?

Afacere pur romaneasca si dedicata barbatilor, Maluro le pune la dispozitie acestora cele mai elegante accesorii cu care sa-si transforme tinutele care uneori par mult prea oficiale si lipsite de viata. Smart sau elegant, job sau iesire cu prietenii, barbatii trebuie sa arate impecabil. Nu se stie niciodata peste cine pot sa dea, iar accesoriile vor fi detaliul care vor stii sa faca diferenta. Accesoriile care le stau la dispozitia lor incep cu cravate, papioane, batiste de buzunar, ace de cravata si pini de rever si se termina cu ceva mai nonconformist, sosete colorate si bratari cu bile de piatra sau sticla in cele mai surprinzatoate nuante.

Daca pentru doamne accesoriile sunt o completare a tinutei speciale, pentru barbati, accesoriile sunt esentiale in a defini un stil si mai ales o prezenta cu adevarat eleganta. Meseria celor de la Maluro este accea de a facilita munca barbatilor si de a le oferi calea usoara spre un stil de invidiat. Si pentru ca se adreseaza domnilor cu stil, cutiile in care sunt pastrate si trimise produsele sunt elegante atat din punctul de vedere al materialului din care sunt confectionate cat si al aspectul pe care il au. Panglica atasata pe acestea contine numele si sigla conceptului. Tot ce trebuie sa stie un barbat despre accesoriile Maluro, dar si pretul acestora, sunt informatii disponibile pe site. Pentru un stil de invidiat, Maluro este alegerea potrivita!

accesorii maluro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *