Ce bunătăți pentru pisici poți alege pentru felina ta?

Ce bunătăți pentru pisici poți alege pentru felina ta?

Marca Whiskas este o marcă de comercializare de alimente pentru pisici, fiind o filială a gigantului industrial american Mars Incorporated. Hrana uscată sau umedă comercializată de către Whiskas conține substanțele nutritive de care pisica are nevoie pentru a fi cea mai sănătoasă și pentru a se menține în formă.

Alege și tu mâncare Whiskas pentru pisici, care pe lângă faptul că are un gust delicios, îmbină de minune plăcerea cu starea de bine pentru o viață sănătoasă. Marca Whiskas propune doar produse de calitate. Hrana uscată conține astfel doar ingrediente naturale care îți permit să oferi pisicii tale o alimentație completă și echilibrată.

O varietate mare de hrană uscată pentru pisici

Pe piață există o gamă variată de hrană uscată pentru pisici, cea de la Whiskas fiind printre preferatele felinelor:

  • Hrană cu ton – sunt pernuțe crocante umplute cu ton, reprezentând hrana completă pentru pisicile începând cu vârsta de 12 luni. Aceste pernuțe crocante dezvoltă și acuitatea vizuală a pisicii și o țin departe de bolile renale.
  • Whiskas 1+ cu pui – sunt pernuțe ce vor plăcea fără doar și poate pisicuței tale! Textura lor este ușor fondantă și crocantă în același timp iar delicioasa lor savoare asigură starea de bine și sănătatea pisicii tale.
  • Hrană cu miel – este o hrană uscată pentru pisici cu cel mai delicios gust de miel care are grijă de dentiția pisicuțelor și de căile urinare în același timp.
  • Hrana cu vită reprezintă alimentația ideală pentru pisicile cu vârsta de la 12 ani.
  • Whiskas Junior cu pui este o hrană uscată destinată puiuților, o hrană delicioasă care asigură o creștere și o dezvoltare armonioasă. Sunt pernuțe foarte ușor de digerat, se pot adapta unui stomac mai sensibil și contribuie la dezvoltarea și la starea de bine a pisicuțelor.
  • Whiskas 1+ Indoor este o hrană uscată concepută pentru pisicile de interior, de rasă, care nu lasă pisicile să se îngrașe atunci când au o activitate fizică limitată.
  • Poți alege și varianta pentru pisici sterilizate care se poate da pisicilor de peste un an, care au fost sterilizate. Fără arome artificiale, au un nivel mai scăzut de grăsimi pentru a permite pisicilor să își mențină forma și sănătatea. Participă și la menținerea unui sistem urinar sănătos.

Am putea spune că Whiskas este o hrană fidelă curiozității feline. Să aibă grijă de pisica ta, cel mai bun prieten al tău din viața de zi cu zi, este cel mai important lucru pentru Whiskas.

În plus, dacă vrei să te bucuri cât mai mult de pisica ta, trebuie să știi că aceasta are nevoie de o alimentație sănătoasă, echilibrată, care se va regăsi fără doar și poate în hrana uscată Whiskas. Toți nutrienții și mineralele necesare pentru buna dezvoltare a felinei tale sunt reuniți într-un cocktail exploziv care îi oferă energie întreaga zi.

Savorile gurmande sunt cele care vin să îmbogățească acest cocktail cu vitamine cu care pisica va adora să se delecteze în fiecare zi. În toate etapele vieții sale, hrana uscată Whiskas înseamnă mese optime, un gaj al unei forme splendide și a unei sănătăți durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =