Cum poti castiga usor lupta cu rozatoarele

Cum poti castiga usor lupta cu rozatoarele

Rozatoarele sunt niste daunatori de care este foarte greu sa scapam. Chiar si atunci cand folosim aparate anti rozatoare acestia vor fi greu de determinat sa paraseasca incaperea in care s-au instalat. Reusesc sa isi construiasca adevarate colonii in locuri foarte greu accesibile si se inmultesc foarte rapid, drept urmare lupta impotriva rozatoarelor este o provocare greu de depasit.

Totusi, nu trebuie sa ne descurajam atunci cand vedem ca am fost „invadati” de catre rozatoare. Asta deoarece exista metode si trucuri la care putem apela pentru a castiga cat mai simplu si fara batai de cap lupta cu rozatoarele. Despre acestea dorim si noi sa discutam in acest articol.

Aparatele anti rozatoare – un mod simplu si eficient de a alunga soarecii, sobolanii si alte rozatoare

rozataoreleExista multe capcane si trucuri menite sa ne scape de rozatoare, insa putine sunt la fel de eficiente precum aparatele anti rozatoare.

Acestea folosesc ultra-sunete si unde electromagnetice pentru a determina soarecii sa paraseasca zona invadata. Chiar daca pentru rozatoare acele unde pot fi foarte suparatoare, chiar insuportabile, urechea umana nu este deranjata nici macar putin de ultra-sunetele emise. Eficienta este una sporita, insa principalul avantaj este altul:

Dispar mirosurile neplacute provocate de descompunerea exemplarelor decedate

Multe persoane aleg sa foloseasca in continuare clasica otrava anti-soareci, sub forma de grausor colorat sau in alte forme. In functie si de calitatea otravii achizitionate, aceasta se poate dovedi a fi destul de utila, insa are un mare dezavantaj: mirosurile neplacute provocate de descompunerea exemplarelor otravite. De cele mai multe ori, rozatoarele se retrag in locuri greu accesibile atunci cand sunt otravite, astfel incat dupa moartea lor ne vom vedea nevoiti sa suportam mirosuri foarte neplacute.

Avantajul aparatelor anti-soareci cu ultra-sunete este faptul ca rozatoarele nu sunt ucise ci doar alungate. Astfel, dispare posibilitatea ca vreun soricel sa moara intr-un loc imposibil de accesat, pentru ca mai apoi in intreaga casa sa fie un miros urat.

Acesta reprezinta si principalul motiv pentru care noi recomandam utilizarea dispozitivelor cu ultra-sunete pentru alungarea rozatoarelor. Pe langa faptul ca sunt simplu de utilizat, acestea au un pret deloc exagerat, sunt simplu de utilizat si totodata reusesc sa tina departe rozatoarele.

Dispozitivele anti-rozatoare nu numai ca reusesc sa combata problema rozatoarelor, ci totodata previne aparitia altora dupa ce problema a fost rezolvata. Drept urmare, recomandam ca aparatele sa fie lasate in functiune chiar si dupa ce observam ca rozatoarele au disparut.

Eficienta maxima cu un consum redus si usurinta in utilizare

Multe persoane fac greseala de a deconta aparatul anti-soareci dupa ce a observat ca problema sa a fost rezolvata, iar asta deoarece se tem de faptul ca ar putea consuma prea multa energie electrica. Ei bine, ar trebui sa constientizam faptul ca aceste aparate au un consum minim.

De asemenea, un alt motiv pentru care recomandam aceste dispozitive inovative este reprezentat de usurinta de utilizare. Practic, nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a folosi aparatele cu ultra-sunete, ci trebuie doar sa le conectezi la o priza obisnuita iar mai apoi aparatul va porni fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 11 =