Trenduri de succes pentru WordPress in 2019

Trenduri de succes pentru WordPress in 2019

Exista peste 74.6 milioane de site-uri care folosesc ca metode de creare site WordPress, deci lucrurile nu pot decat sa se imbunatateasca. Dar o data cu schimbarile, aspectele invechite trebuie lasate in urma, iar cele cu un impact mai mare trebuie prioritizate in 2019.

Trenduri WordPress in 2019

Unele dintre aceste schimbari au fost anuntate de ceva timp si deja incep sa fie implementate, in timp ce altele sunt inca in stadiul de proiect in birourile WordPress.

Trenduri care dicteaza succesul pe platformele WordPress in 2019

  • Continutul video. Consumul de continut video este la cel mai inalt nivel din ultimii an, iar un studiu Cisco anticipeaza ca tot traficul de pe internet va fi de tip video pana in 2021. Astfel, afaceristii ar trebui sa isi transforme strategiile de vanzare pentru a permite utilizarea de video marketing. Cel mai mare impact par sa il aiba headerele video, care atrag un numar mare de vizitatori. Trebuie sa aveti grija insa la crearea acestor headere, deoarece ele pot incetini substantial viteza de incarcare a site-ului WordPress.
  • WordPress 5.0 si editorul Gutenberg. Aceasta este o schimbare majora, care va fi implementata ca default incepand cu data de 22 ianuriarie. Noua versiune a site-ului va fi mult mai intuitiva in experienta de creare a unui site si va face mai usor creare de teme custom. De asemenea, o data cu acest update se va pierde relevanta anumitor plugin-uri, care trebuie sa fie compatibile cu Gutenberg.
  • Roboti de chat. Acestia vor deveni anul acesta din ce in ce mai utilizati si chiar mai personalizati. Astfel, iti vor spune mai multe informatii despre clientii tai, iar acestia nu vor mai fi simpli vizitatori. Robotii vor oferi asistenta 24/24, raspunsuri instante si vor rezolva mai rapid anumite probleme intampinate de utilizatori, in mod automat. Aceste lucruri se traduc printr-un nivel de interactiune inalt, caracterizat de informatii cu valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *