Bulgaria – o destinatie de vacanta din ce in ce mai populara

Bulgaria – o destinatie de vacanta din ce in ce mai populara

vacanta-greciaDin ce in ce mai multi oameni aleg vacante in Bulgaria pentru concediul de vara. Deoarece tot mai multi turisti aleg sa acesta destinatie, operatorii de turism si companiile de zbor incep sa isi extinda serviciile in aceasta tara,

Bulgaria are plaje frumoase si are doua destinatii extrem de populare: Nisipurile de Aur in nord, si Sunny Beach in partea de sud. Aceste doua destinatii sunt potrivite pentru orice turist, iar facilitatile de cazare sunt numeroase. Poti apela la o agentie de turism care se va ocupa de toate detaliile, incluziv de cazare, iar o alta varianta ar fi sa te ocupi tu de aceste detalii si sa gaseti cazare.

Nisipurile de Aur este cea mai mica statiune din cele doua statiuni populare si se afla la aproximativ 20 de kilometri de Varna. Datorita serviciilor si conditiilor oferite, statiunea poate sa rivalizeze cu orice alta destinatie europeana. Un plus pe care aceasta destiantie il are, sunt preturile mai accesibile. Pentru o vacanta la Nisipurile de Aur vei cheltui mai putin comparativ cu o alta destiantie. Nisipurile de Aur este o statiune ca orice alta statiune europeana, cu o multitudine de hoteluri, apartamente si vile de inchiriat. Bucataria bulgareasca este delicioasa si prietenia localnicilor te vor face mereu sa te simti bine.

Sunny Beach este statiunea de sud si este de 4 ori mai mare ca Nisipurile de Aur, este cea mai mare statiune a litoralului bulgaresc, cu cea mai lunga plaja cu nisip fin, cu hoteluri dispuse pe plaja. Aici se pot practica aproape toate sporturile nautice – surfing, plimbari cu water ski, water parachute, navigatie si multe altele, dar si alte sporturi precum tenis, volei pe plaja, mini-golf, bowling.

Pe langa aceste doau statiuni populare mai exista si alte nu atat de bine cunoscute: Albena, Kranevo, Sozopol, Sinemoretz, Balcic, care merita vizitate. Ceea ce devine din ce in ce mai popular sunt vacantele in zonele rurale din Bulgaria. Tot mai multi oameni isi doresc sa scape de agitatia vietii de zi cu zi si cauta o atmosfera mai relaxata si prietenoasa.

Bulgaria devine o destinatie populara printre turistii din toata Europa. Este o tara frumoasa care asteapta sa fie descoperita. Este o destinatie ce are multe de oferit turistilor care sunt in cautarea unui sejur pe plaja, sau o vacanta relaxanta intr-o zona rurala. Deci, de ce nu ai arunca o privire la ceea ce ofera si  rezerva o vacanta in Bulgaria acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *