5 elemente de urmarit pentru alegerea unei genti perfecte pentru femei

5 elemente de urmarit pentru alegerea unei genti perfecte pentru femei

Atunci cand discutam de genti pentru femei, niciodata nu putem spune ca am trecut in revista toate optiunile disponibile pe piata. Precum Cutia Pandorei, la fel de misterioasa este si partea interioara a gentii unei doamne, atat pentru cei din jur, dar mai ales pentru proprietara, care nu intotdeauna e in totalitate familiara cu acest mirobolant continut.

Surprinzator, adesea intrebare, femeile nu au nici cel mai mic habar despre ce mici monstruleti se ascund in gentile lor, precizand doar in linii mari, generale cam ce isi amintesc ele ca au gasit scotocind la ultima inventariere. Hilar sau nu, acesta este chiar un adevar incontestabil: prea putine doamne sunt ordonate si isi stiu organiza gentile.

Astfel, in cele ce urmeaza, vom incerca sa trasam linii de urmat in alegerea unei genti perfecte de la Chicbags, magazinul de genti online care pune la dispozitia doamnelor genti frumoase si variate, care sa satisfaca gusturile si nevoile chiar si ale celor mai pretentioase cliente.

Materialul gentii – stim cu totii ca, in calitate de aliat, pentru a ne sustine toate cele necesare rutinei noastre incarcate, pielea naturala este cea mai buna alegere. Are o durata de viata mai mare, rezistenta crescuta si este usor de intretinut, motiv pentru care este o reala investitie, putand-o mai apoi utiliza si in sezoanele urmatoare, mai ales ca pielea nu se demodeaza si mereu este tratata cu respect de catre creatorii de moda. In plus, se pot croi frumoase modele in ea, de la incrustatii, la franjuri de diferite culori si dimensiuni, fiind totodata si prietenoasa cu mediul inconjurator si usor de asortat.

genti dama

Dimensiunea gentii – se poarta gentile XXL pentru femei, insa nu intotdeauna ele sunt cea mai potrivita alegerea. Preferata de femeile active, dar care adopta tinute lejere, ele au o trecere mare pe piata, insa o doamna sobra, care frecventeaza intrevederi business, in cercuri din inalta societate, nu se cade sa apara cu o sacosa precum cea cu care merge la supermarket. Tocmai de aceea, interesati-va la ce eveniment urmeaza sa participati, care este tema de discutie si mai ales daca se impune vreun dress code. In rest, pentru firile practice, pragmatice o geanta incapatoare pentru femei va fi mereu prezenta atarnata in cuier, intotdeauna gata sa preia ceea ce proprietara nu poate cara cu propriile-i maini.

Culoarea gentii – intr-adevar, negrul este si va fi in continuare mereu la moda, insa nu orice tinuta poate fi stinsa cu o nonculoare ce adesea adanceste acele trasaturi ale fetei pe care, in alte ocazii, ar fi indicat sa le mascam, sau macar sa incercam a le estompa. La fel, rosul ramane culoarea preferata a doamnelor si de multe ori le-a scos pe acestea din impas, insa sunt vestimentatii care sunt deja incarcate, asa ca nu trebuie sa mai iasa in evidenta si prin culoarea puternica si vie a gentii. Pentru asta, retineti un aspect important: aceeasi geanta nu se potriveste intotdeauna la doua tinute diferite, cu atat mai putin la doua evenimente antagonice ca tema si invitati.

geanta dama

Accesorii geanta – desi in sine geanta este un accesoriu, la randul ei, are si ea propriile-i accesorii, cum ar fi diversele buzunare, fie ele interioare, sau laterale. Veti intelege utilitatea lor cand veti avea o geanta necompartimentata, in care toate lucrurile vor sta de-a valma, iar in momentul in care va veti grabi si vet iavea nevoie sa gasiti ceva anume, acel lucru va fi pierdut ca in Triunghiul Bermudelor. Atunci va veti reaminti aceste randuri si veti cunoaste pe propria piele frustrarea de a stii ca ceva este in X loc, insa tocmai acel X sa fie greu de identificat in timp si spatiu.

Personalitatea gentii – asemenea posesoarei, chiar si geanta are o personalitate proprie. Aceasta variaza, de la designer la designer, insa pentru doamnele cu un buget mai redus, le dam de veste ca nu e cazul sa se panicheze, uneori si gentile-replica redau aproape fidel originalul, deci inca se poate spera la o geanta care sa transmita un mesaj, care sa sustina firea impunatoare a posesoarei si sa o puna pe respectiva intr-o lumina buna, cu ajutorul careia sa atraga privirile dorite asupra ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 1 =