Ieftin si bun – da, se poate…

Ieftin si bun – da, se poate…

aparat aer ieftin. In mare si pe scurt, sunt foarte multumit de el, are un compresor foarte bun, silentios si eficient. De trei ani de cand l-am cumparat, nu am avut niciun fel de problema! Ceea ce e ceva pentru un aparat de aer conditionat: niciun zgomot neplacut, nicio stricaciune, iar calitatea aerului este la fel mereu: proaspat si lipsit de factori patogeni sau care sa provoace alergii nasoale. Inainte plateam o groaza pentru vechiul aparat de aer conditionat si nici nu asigura un aer racoros si proaspat in incaperea in care era destinat sa functioneze. Ma gandesc cu exasperare cat timp am stat cu vechiul aparat si cat de usor puteam sa iau altul care sa fie de zece ori mai bun, din toate punctele de vedere. Cateodata devine putin mai greu sa te pui pe treaba in legatura cu niste schimbari in casa, nu numai din cauza costurilor dar si din cauza comodiatii deja instalate.
Asadar, in urma experientelor pe care le-am avut, am zis sa ii fac cadou surorii mele unul la fel ca cel de acum, stiind ca sta intr-o zona unde are de indurat temperaturi mai inalte chiar decat la mine. Avand si cateva probleme respiratorii, i-am aratat toate beneficiile ce i le poate oferi un aparat de aer conditionat: faptul ca face aerul mai respirabil si ca il curata de alergeni si microbi. A fost de acord cu mine in final si i-am comandat de pe site unul special pentru dimensiunea camerei unde voia ea sa il instaleze. Totul a mers foarte bine iar sora-mea a fost foarte incantata. Dupa un an mi-a zis ca nu mai avea tusea aceea urata.

Daca te gandesti sa achizitionezi un aparat de aer conditionat ieftin, iti recomand site-ul cu mare placere, iar in ceea ce priveste calitatea aerului, experientele mele au fost unele pozitive. Diferenta dintre un aparat bun si unul prost consta si in aspecte de acest gen! Ai doar grija la masuratori: conteaza foarte mult dimensiunea camerei unde doriti sa il puneti, precum si pozitia acesteia. Din punct de vedere al sanatatii plamanilor tai, va fi un avantaj in mod sigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × two =