Avocado inseamna sanatate

Avocado inseamna sanatate

Avocado este fructul care are foarte multe beneficii pentru organism. Contine grasimi sanatoase, acestea consumate moderat sunt extrem de bune pentru organism. Persoanele care consuma un avocado pe zi au un nivel scazut de colesterol rau.

Cei care nu mananca proteine in mod regulat pot sa consume avocado deoarece grasimile sanatoase pe care le intalnim in avocado ne ajuta sa le inlocuim. De asemenea mai putem sa consumam ulei de cocos, de masline, unt sau nuci.

Avocado are in jur de 22,5 g de grasimi iar doua treimi dintre acestea sunt mononesaturate. Acesta contine 20 de nutrienti esentiali, precum fibrele, potasiul, vitamina E, acidul folic si complexul de vitamine B.

Aceste alimente te protejeaza de diverse tipuri de cancer. De asemenea avocado protejeaza foarte mult ficatul.

De regula, fructele verzi ajuta ficatul impotriva cirozei si a hepatitei virale. Acestea contin si multi compusi care distrug celulele cancerului oral. Sanatatea sistemului cardiovascular este asigurata de avocado pentru ca are un continut ridicat de vitamina B6 si de acid folic.

 

Fructele verzi ajuta ficatul impotriva cirozei si a hepatitei virale, dar contin si anumiti compusi care distrug celulele cancerului oral. Avocado garanteaza sanatatea sistemului cardiovascular, prin continutul de vitamina B6 si prin acidul folic.

avocado

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − 1 =