Un somn linistit al bebelusului

Un somn linistit al bebelusului

Vine bebe pe lume! E timpul să stabiliți reguli noi în casă. Chiar dacă alegeți din start să începeți să dormiți cu bebelușul în propriul pat, fiecare copil are nevoie în cele din urmă de un pătuț bebe al lui. Iată cum să vă asigurați că bebelușul doarme în siguranță .

 

În montarea patului pentru bebe, alegeți mereu sa utilizați manualul! Dacă pătuțul se balansează atunci când credeți că ați terminat sau dacă există resturi, nu sunteți sigur de ce să faceți, ați ratat un pas undeva, continuați să încercați până când aveți un pătuț stabil și nu vă temeți să recurceți la telefonarea liniei de suport pentru clienți.

 

Salteaua trebuie să se potrivească perfect în pat, astfel încât copilul să nu se prindă accidental între aceasta și cadran. Dacă puteți insera mai mult de două degete între saltea și părțile laterale ale pătuțului, salteaua este prea mică.

 

Pentru înălțimea pătuțului, asigurați-vă că l-ați setat la dimensiunile ideale! Fiți siguri că pătuțul cumpărat de dumneavoastră este suficient de aproape de podea, astfel încât să puteți ajunge la el și scoate copilul fără probleme. (Înălțimea exactă cea mai potrivită depinde de cât de înalt sunteți dumneavoastră.)

 

Dacă aveți animale de companie, nu le permiteți să intre în pat înainte de nașterea copilului. Acestea își pot marca cu ușurință teritoriul, ceea ce se poate dovedi dezastruos când copilul se întoarce acasă și animalul încearcă să sară în pat. Există, de asemenea, riscul evident (și mai puțin dramatic) de alergeni.

 

Important e să vă asigurați de toate și să alegeți pătuțul de bebe care îndeplinește cu succes toate aspectele, nu doar cel plăcut vizibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − fourteen =