Ulei esential de maiemaie

Ulei esential de maiemaie

Tamaia este una dintre comorile oferite de plante, care inmiresmeaza deseori lacasurile de cult. Este folosita in crestinism inca din cele mai vechi timpuri, fiind o substanta deosebit de aromata. Pe langa utilizarea sa religioasa, tamaia are proprietati deosebite asupra corpului uman. Mai exact, uleiul esential de tamaie reuseste sa asigure o multime de tratamente si avantaje:

  • Poate sa vindece ranile si zgarieturile, grabind extrem de mult procesul de cicatrizare.
  • Are un efect deosebit asupra cicatricilor dejja existente, grabind eliminarea lor;
  • Poate sa reduca simptomele neplacute ale gutei;
  • Are capacitatea de a imbunatati activitatea sistemului imunitar. Uleiul de tamaie are proprietati antiseptice si daca este folosit zilnic pentru masarea picioarelor reuseste sa te tina departe de raceli si de gripa;
  • Poate sa elimine stresul si anxietatea. Folosit tot prin masare, insa de data aceasta a tamplei, poate sa ofere un sentiment deosebit de calm si are capacitatea de a diminua stresul.
  • Este deosebit de eficient impotriva imbatranirii. Ceea ce putine femei stiu este faptul ca uleiul de tamaie poate sa ajute la eliminarea ridurilor. Aplicat alaturi de un alt ulei, cum ar fi cel de nuca de cocos, micsoreaza vizibil ridurile, chiar si atunci cand este vorba despre cele mai profund.
  • Poate sa amelioreze durerea data de artrita si reprezinta un tratament excelent pentru acneea chistica.

Uleiul esential de tamaie este o adevarata minune oferita de natura si are zeci de proprietati interesante, atat in ceea ce priveste sanatatea fizica, cat si in ceea ce o priveste pe cea mentala.

ulei de tamaie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *