Țigara electronica, o soluție plină de avantaje

Țigara electronica, o soluție plină de avantaje

Cei care fumeaza cunosc senzatia de placere pe care o ofera fiecare tigara in parte. Aceasta are rolul de a relaxa, de a oferi o doza de fericire si de a umple timp mort. Din pacate, are si rolul de a imputina zilele petrecute pe acest Pamant, ceea ce duce si la o puternica doza de stres pentru fumatori. De-a lungul timpului au fost incercate o multime de solutii care sa ajute fumatorii sa se lase de acest viciu. Multe dintre ele s-au dovedit eficiente, insa extrem de dure. Exista si metode ceva mai putin dure, cum ar fi tigara electronica.

Un astfel de produs este inlocuitorul perfect pentru tigara clasica, in conditiile in care asigura experiente asemanatoare:

  • Are gust identic;
  • Experienta fumatului este asemanatoare;
  • Poate sa aiba forma identica;
  • Contine nicotina, asadar, alimenteaza viciul.

Pe langa asemanarile cu tigara clasica, tigara electronica prezinta si o multime de diferente, pe care le putem contura sub umbrela unei liste cu avantaje:

  • Este mai sanatoasa. Nu putem spune ca este 100% sanatoasa, deoarece exista sanse de a duce la dezvoltarea anumitor boli. Ceea ce se poate spune cu certitudine este faptul ca tigara electronica este mai sanatoasa decat cea clasica. Practic, riscurile scad dramatic cu un astfel de produs.
  • Nu miroase urat. Mirosul de tutun este extrem de neplacut pentru toata lumea. Este neplacut pentru fumatorii activi, pentru fumatorii pasivi si pentru cei care intra in contact ocazional cu fumul de tigara. Unul dintre avantajele tigarii electronice este faptul ca are un miros chiar placut. Poti alege sa vapezi diverse arome fructate, ceea ce inseamna miros placut in incapere.
  • Poate sa fie folosita in incaperi. Din punct de vedere moral, ar trebui ca aceasta tigara sa nu fie aprobata in incaperi. Totusi, exista o multime de locuri in care este acceptata, pentru simplul motiv ca nu genereaza fumat pasiv.
  • Ofera o diversitate uriasa de arome. Cei care iubesc gustul clasic de tutun pot opta pentru lichide cu arome de tutun. Cei care, in schimb, doresc sa experimenteze, gasesc sute de arome care mai de care mai interesante: cu fructe, cu menta sau cu arome florale.

Tigara electronica este, asadar, o varianta care iti ofera o multime de avantaje in detrimentul tutunului. Totul este sa o adopti si sa nu exagerezi cu utilizarea ei, in conditiile in care excesele nu sunt bune, oricare ar fi subiectul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − nine =