Terapia vacuum pentru remodelarea corporala

Terapia vacuum pentru remodelarea corporala

Din punctul de vedere al remodelarii corporale, terapia vacuum se foloseste impotriva celulitei, de toate gradele, si functioneaza prin spargerea si antrenarea celulelor din zona respectiva.

Procedura acestui tip de terapie este aceea de masaj sub forma de aspiratie – suctiune, urmarile sale fiind imbunatatirea vizibila a pielii chiar de la inceput, deoarece stratul de grasime de sub piele, apa retinuta de organism si toxinele sunt drenate intr-un mod eficient. Astfel, ajungem la un alt scop al acestui tip de masaj-terapie, si anume cel al imbunatatirii drenajului limfatic.

Efectele pe care le simtim si pe care le vedem atunci cand folosim terapia vacuum in remodelarea corporala sunt revenirea fermitatii pielii, reducerea aspectului de “coaja de portocala” pe care il da celulita, reducerea retinerii apei (prin drenajul limfatic), dar si o exfoliere delicata a pielii, aceasta parand si fiind mai sanatoasa si mai luminoasa.

Dupa cum ne dam seama, pe langa disparitia celulitei, terapia vacuum favorizeaza si scaderea in centrimetri, asadar si in kilograme, si amelioreaza posibilele vergeturi pe care le puteti avea.

Terapia vacuum mai poate fi folosita si asupra fetei, cu scopul de a avea un efect antirid puternic. Tesuturile, prin masaj, incep sa-si recapete fermitatea, sunt mai bine circularizate, iar tenul in sine pare mai neted si mai tanar. Astfel, femeile care folosesc acest tip de masaj, vor sa scape, pe langa riduri, de barbia dubla, de cearcane sau de pungile de sub ochi si de pielea moarta de pe suprafata pielii.

Din punct de vedere medical, terapia vacuum stimuleaza puternic circulatia sangvina, prevenind aparitia anemiei, dar normalizeaza si tensiunea arteriala si contribuie la regenerarea mai rapida a pielii.

Procedeul se realizeaza cu ajutorul anumitor aparate, care au capete de tratament cu bile metalice. Astfel, veti putea alege daca doriti ca masajul sa fie facut in scop medical sau pentru relaxare. Datorita acestor bile, masajul se poate realiza la suprafata sau in profunzime, pe o suprafata mai redusa sau mai extinsa a corpului. Ca element de legatura intre aparat si piele, se folosesc doar uleiuri hidratante, niciodata creme.

O sedinta in sine dureaza maxim 30 de minute, care include tratamentul pentru tot corpul, iar pentru rezultatele dorite, este nevoie de aproximativ 10 – 20 de sedinte. Dupa primele 2-3 sedinte, se va observa ca celulita se superficializeaza si devine mai evidenta, dar, pana la sfarsitul tratamentului, aceasta va fi eliminata in intregime.

Ca o concluzie, putem spune ca s-au obtinut rezultate surprinzatoare, atunci cand terapia vacuum s-a folosit pentru reducerea celulitei, pentru diminuarea vergeturilor, pentru drenajul limfatic, pentru redarea luminozitatii si sanatatii pielii, pentru eliminarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi, dar si a ridurilor, si, nu in ultimul rand, pentru marirea sau liftingul sanilor.

Ca in orice terapie, exista si contraindicatii, mai ales pentru persoanele care sufera de epilepsie, de boli cardiace sau de piele, pentru persoanele cu hipertiroidie sau care au un peacemaker, pentru persoanele care au suferit operatii majore in ultimele 3 luni (se include si cezariana), pentru persoanele care au varice sau vase de sange capilare avariate si chiar pentru femeile insarcinate.

Terapia vacuum pentru remodelarea corporala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *