Tablouri cu stil pentru copii cu personalitate

Tablouri cu stil pentru copii cu personalitate

Creativitatea copilului tau se dezvolta inca din copilarie. Mediul in care acesta traieste si se joaca, ambientul creat de parinti si activitatile pe care le desfasurati impreuna creioneaza personalitatea viitorului adolescent.
Tablourile personalizate reprezinta o solutie mai putin costisitoare si mult mai flexibila pentru camera copiilor. Decorarea peretilor implica bugete mai mari si te poate pune in fata unei probleme atunci cand copilul creste, deoarece optiunile lui se pot modifica.

Inainte sa achizitionezi un tablou este bine sa verifici si preferintele celui mic. Care sunt interesele lui in acel moment, ce desene ii plac, cat de receptiv este la mesajele de tip text? Un lucru important de care nu trebuie sa uiti este sa ii ceri pararea. O data ce ai primit acordul pe o anumita idee, acesta va accepta mult mai usor o schimbare in camera sa. Bineinteles, vorbim de cazurile in care acesta este suficient de mare incat sa-si poata exprima singur preferintele.

Alege intotdeauna o dimensiunea a tabloului in concordanta cu dimensiunea camerei, peretele pe care vrei sa fie pozitionat si incarcarea cu mobilier a camerei. Culorile trebuie sa se completeze ctablou personalizatu obiectele din jur si sa nu „ingreuneze” peretii.

Daca cel mic este baietel, poti opta pentru un tablou personalizat cu personaje din desenele sale animate sau poate fi chiar un tablou mai tehnic. Culorile mai reci, pe baza de albastru sunt mai preferate de catre baietei, in timp ce fetele aleg culorile mai vii, precum roz, portocaliu, galben.

Pentru fete culorile cele mai folosite sunt rozul, portocaliul, rosul, galbenul. De asemenea, desenele animate pot fi subiectul tabloului.
Daca iti doresti ca cel mic sa creasca ghidat de cateva maxime importante pentru voi, atunci tabloul poate fi unul motivational si aspirational, continand citate din marii filozofi. In acest fel ii poti deschide apetitul spre citit si interesul spre filozofie.

Art maniacs pune la dispozitia clientilor sai tablouri ce pot fi completate cu numele copilului, o forma de a marca spatiul personal al celui mic, spatiu in care el se poate desfasura in voie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 15 =