Singura firma de curatenie din Romania care ofera monitorizare video

Singura firma de curatenie din Romania care ofera monitorizare video

Indiferent ca este vorba de un spatiu de birouri sau de propria locuinta, te poti bucura de un mediu curat, placut si confortabil fara sa depui efort sau sa pierzi prea mult timp. De foarte multe ori, activitatile solicitante din timpul zilei si timpul limitat, nu ne permit sa alocam prea multe resurse curateniei. De aceea, angajarea unui personal calificat este cea mai eficienta solutie.

Adesea, nu putem fi prezenti in permanenta langa personalul calificat de curatenie. Pentru siguranta clientilor, o firma de curatenie din Bucuresti iti ofera posibilitate de monitorizare video in timp real.

Siguranta, incredere si confort

 In prezent, oamenii inca privesc cu reticenta firmele de curatenie care intra in contact direct cu spatiul lor privat si mai ales, cu bunurile din casa sau din birou. In realitate lucrurile nu stau chiar asa, daca stii la ce firma sa apelezi. DustBusters este una dintre acele firme de curatenie de pe piata care se diferentiaza prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar cand spunem calitate chiar e pe bune.

In timp ce tu te relaxezi in parc, la piscina sau intr-un restaurant impreuna cu familia sau cu prietenii, poti monitoriza live firma de curatenie din casa ta. Astfel, ai dovada clara ca cei pe care ii platesti isi duc la bun sarcinile si ca indeplinesc toate serviciile incluse din pachetul pe care tu l-ai ales.

Tehnologie de ultima generatie

 Pe langa echipamentele si solutiile de curatenie profesionala, DustBusters iti pune la dispozitie si camere de luat vederi HD performante. Inca o dovada de corectitudine din partea firmei! Ce e si mai “wow!” la aceste echipamente video este ca sunt identice cu cele folosite de politia din SUA. Se numesc Hytera VM780 si te ajuta pe tine sa observi chiar si cele mai mici detalii din timpul curateniei! Daca te gandeai deja ca acest avantaj iti va aduce costuri suplimentare, te-ai inselat. Da, vezi bine, este gratuit!

Daca totusi n-ai avut timp sa monitorizezi live, DustBusters iti mai da o sansa

Prea ancorat in activitatile din timpul liber sau in task-urile de la birou si n-ai avut cum sa monitorizezi live echipa de curatenie din casa ta sau de la birou? Nicio problema. Firma de curatenie din Bucuresti s-a gandit si la asta! DustBusters iti mai da o sansa oferindu-ti posibilitatea de a revedea filmarile servciilor lor in termen de pana la 7 zile.

Casa ta nu este afectata de montarea camerelor de luat vederi

 Din prima secunda in care ai auzit ca serviciile de curatenie pot fi monitorizate video, cel mai probabil te-ai gandit ca vor fi montate pe peretii casei tale sau ai biroului tau si ei pot fi intr-o oarecare masura afectati. Insa, procesul de montare este mai sigur decat te-ai astepta. Camerele de ultima generatie care vor filma intreaga activitate sunt montate pe pieptul fiecarui angajat!

O firma de curatenie care sa permita monitorizarea video in timp real era doar o dorinta pana acum, insa DustBusters s-a gandit la nevoile clientilor si a transformat acest ideal in pura realitate. Daca ti-ai dat seama ca aceasta firma este cea pe care o cautai de mult timp, sa stii ca ei sunt la doar un click sau un apel distanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =