Sanatatea unghiilor

Sanatatea unghiilor

Toate femeile isi doresc sa aiba unghii perfecte, iar pentru acest lucru e nevoie ca unghiile sa fie sanatoase si bine ingrijite. Totodata, putine femei stiu ca nivelul de sanatate a unghiilor indica si nivelul de sanatate a corpului. Astfel, unghiile exfoliate arata ca exista un deficit de fier, zinc, siliciu sau vitamina A, unghiile moi indica un deficit de sulf, unghiile striate indica anemie, hipotiroidie sau menopauza, unghiile de culori neobisnuite indica probleme hormonale, cardiace, pulmonare sau circulatorii, iar unghiile casante indica diferite lipsuri, cum ar fi vitaminele.

Alimentatia sanatoasa

Pentru a avea unghii frumoase si sanatoase este nevoie de o alimentatie si o ingrijire corecta, iar pentru o ingrijire corecta va recomandam sa apelati la salonul Bellesa. In primul rand, pentru a avea ungii sanatoase, este nevoie de o alimentatie sanatoasa, consumul de vitamine si calciu fiind esential pentru sanatatea acestora. Vitaminele importante pentru sanatatea unghiilor sunt: Vitamina A, care ajuta la cresterea unghiilor, Vitamina B, care intareste unghiile, Vitamina C, care previne casarea unghiilor si Vitamina D, care previne exfolierea si aparitia petelor pe unghii. De asemenea, calciul este foarte important pentru sanantatea unghiilor, deoarece previne exfolierea si intareste unghiile.

Ingrijirea unghiilor

Pentru a avea parte de unghii sanatoase, este recomandabil sa apelati la un salon specializat, iar salonul Bellesa ofera toate tipurile de tratamente pentru a oferi unghiilor o ingrijire completa. Insa, inainte de toate, este important sa aveti grija si dvs. de unghii. Nu folositi substante chimice, detergenti sau chiar solutii de spalat vase fara manusi de protectie. De asemenea, acetona afecteaza unghiile, pentru curatarea lacului existand si produse fara acetona. Lacul sau oja nu lasa unghiile sa respire, astfel ca este recomandabil ca sa lasati anumite perioade de timp unghiile naturale, macar 2 zile pe saptamana. Nu cred ca mai trebuie spus ca muscatul, ruptul sau rontaitul unghilor afecteaza nu doar unghiile, ci si dintii. Mentinerea unor unghii scurte duce la intarirea acestora si le face sa fie mai sanatoase. Un tratament naturist pentru mentinerea sanatatii unghiilor este uleiul de masline. Puteti sa va tineti in fiecare seara mainile timp de 10 minute intr-un vas cu ulei de masline incalzit.

Tratamente pentru ingrijirea unghiilor

Salonul Bellesa va ofera tratamente pentru ingrijirea unghiilor pentru ca acestea sa creasca intr-un mod sanatos. Printre tratamentele care se pot face pentru intretinerea unghiilor se numara si tratamentele de hidratare. Chiar daca la fel ca si parul, unghiile sunt formate din tesut mort, acestea au totusi nevoie de hidratare, deoarece sunt predispuse la deshidratare, lucru care duce la deteriorarea lor. Pentru a evita acest lucru, este benefica si folosirea cremelor de maini, care contin si ingerdiente care ajuta la hidratarea unghiilor.

In cadrul salonului Bellesa veti gasi toate tipurile de tratamente pentru ingrijirea unghiilor, inclusiv tratamente naturiste. Salonul Bellesa dispune de personal calificat care va poate oferi cele mai bune tratamente pentru ingrijirea sanatoasa a unghiilor, oferindu-va in acelasi timp servicii la standarde ridicate.

sanatatea unghiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + one =