Sablarea umeda, cea mai eficienta solutie de curatare

Sablarea umeda, cea mai eficienta solutie de curatare

 

Nu, nu iti vom recomanda sablarea umeda pentru curatenia casnica, de zi cu zi, insa ti-o vom recomanda pentru materialele dure, foarte greu de curatat. In industria auto, in industria navala, constructii sau alte astfel de locuri, se poate opta cu incredere pentru sablare aluminiu, sablare metal, sablare lemn sau piatra cu aceasta tehnologie.

Sablarea umeda este o solutie simpla de curatare a materialelor, prin improscarea apei sub presiune asupra acestora. Spre deosebire de sablarea cu nisip, cu bitum sau orice alt tip de material, sablarea umeda prezinta urmatoarele avantaje:

  • Nu genereaza praf

Este extrem de important, deoarece este sigura pentru mediul inconjurator si pentru cei care o pun in practica. Acest lucru asigura si lipsa pericolului de scanteie, ceea ce creste gradul de siguranta.

  • Este rapida, ieftina si eficienta

Poate ca, per total, sablarea umeda este mai costisitoare decat sablarea cu nisip. Totusi, daca se raporteaza costul la eficienta, este cea mai eficienta solutie. Este foarte rapida si reuseste sa curete tot felul de materiale, de la piatra pana la lemn si metal. Sablarea umeda poate sa fie aplicata cu usurinta in industria navala, pentru curatarea tevilor de gaz, pentru curatarea peretilor de grafiti sau pentru curatarea automobilelor.

  • Nu rugineste

De multe ori, procedeul de curatare a unor suprafete metalice vine la pachet cu riscul de rugina. Acest lucru inseamna o durata mai mica de viata a materialului si un aspect neplacut. Multumita solutiei cu care se sableaza si a inhibatorilor de rugina prezenti in aceasta, sablarea umeda ofera o perioada de pana la 72 de ore in care nu exista absolut niciun risc de dezvoltare a ruginii.

  • Este mobila

Sablarea umeda poate sa fie aplicata oriunde si oricand. Aparatura cu care se aplica este destul de usoara, asadar, nu exista niciun fel de reguli in ceea ce priveste locul in care se poate face sablare. Pentru Romania, cei de la Sablare Romania ofera servicii complexe si complete de sablare la domiciliul sau la sediul clientului.

Sablarea umeda este, fara doar si poate, o solutie moderna, sigura si eficienta de curatare, la care trebuie sa apelezi ori de cate ori vrei sa reinnoiesti aspectul anumitor materiale pe care le detii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 3 =