Platforma noua de rezervari pentru hotelurile din Bulgaria

Platforma noua de rezervari pentru hotelurile din Bulgaria

De cativa ani incoace hotelurile din Bulgaria au fost invadate de turisti romani dornici de confort la preturi mici, trebuie sa recunoastem ca investitorii au avut o strategie foarte buna pe care nu putem decat sa speram ca o vor aplica in curand si pe statiunile din Romania.

Desi marea majoritate a romanilor prefera sa plece din tara cand vine vorba de petrecerea vacantei de vara, statiuni precum Mamaia, Neptun si Costinesti sunt inca la mare cautare, iar hotelurile se pot lauda cu un sezon ocupat la capacitate maxima.

Pentru aceia dintre voi care vor sa plateasca mai putin pentru servicii mai bune, va recomandam noua platforma de rezervari online pentru hotelurile din Bulgaria, aceasta apartine agentiei Travel Destination si a fost lansata in anul 2012.

Preturile sunt mici spre rezonabile in functie de hotelul pe care il alegeti si de serviciile suplimentare pe care le adaugati in pachet.

Site-ul este structurat foarte bine, modulul de cautare te ajuta sa gasesti hotelul potrivit dintr-o anumita zona, rezervarea se poate face online, in unele cazuri vei primi confirmarea rezervarii in maxim doua zile daca hotelul nu a actualizat numarul de camera disponibile intr-o anumita perioada.

Daca un anumit hotel nu-ti prezinta incredere poti citi recenziile scrise de catre turistii care s-au cazat acolo, administratorii site-ului www.hoteluriinbulgaria.ro  promit ca vor incerca sa recomande doar hoteluri de incredere bazandu-se foarte mult pe recenziile oferite de catre clienti, pe profesionalismul si resposabilitatea dovedita de acestea pe parcursul colaborarii.

Florin Vergu, directorul agentiei Travel Destination a declarat ca “Proiectul Hoteluri in Bulgaria are aproximativ 3 ani de munca in spate si continuam sa-l imbunatatim. Inca de la lansarea oficiala a proiectului am putut recomanda vizitatorilor nostri peste 450 de hoteluri , numarul acestora continua sa creasca pentru ca ne dorim sa oferim cel mai rapid mod de rezervare pentru romanii care vor o vacanta frumoasa”

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hoteluri in Bulgaria
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *