Cum sa plantezi semintele de flori

Cum sa plantezi semintele de flori

Plantarea semintelor de flori poate fi o sarcina dificila pentru gradinarii incepatori. Semintele de flori sunt delicate, iar daca nu sunt plantate corect se pot distruge foarte usor. Pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil, este recomandat ca semintele sa fie plantate in interiorul locuintelor in ghivece mici cu pamant profesional pentru flori. Urmati instructiunile de pe spatele plicului cu seminte flori, oferiti multa lumina si apa suficienta pentru o dezvoltare optima. Dupa ce florile se dezvolta si dobandesc radicini puternice sunt gata de mutat in gradina.seminte flori

Florile crescute din seminte detin un risc mic de a lua boli de la planta mama spre deosebire de cele obtinute prin inmultire vegetativa. Este recomandat sa plantati florile in ghivecele din casa inepand cu luna februarie, deoarece acestea se dezvolta destul de repede si se pot transplanta primavara in gradini.

Daca doriti sa aveti o gradina eleganta si plina de culori deosebite, este obligatoriu sa respectati instructiunile pentru fiecare tip de floare in parte.

Pentru amenajare curti, balcoane sau spatii verzi va recomandam brandusele, panselutele, violetele, hortensiile, ghioceii, zambilele, narcisele si primulele.

Semintele pentru flori sunt relativ iefine si se pot achizitona din piete, florarii, magazine de specialitate si chiar din magazinele online. Daca nu aveti timp sa va deplasati, pentru achizitionarea semintelor, magazinele online de seminte pentru flori va asteapta cu oferte atractive.

Summary
Review Date
Reviewed Item
seminte de flori
Author Rating
51star1star1star1star1star

One Reply to “Cum sa plantezi semintele de flori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 9 =