Palatul Noblesse isi conduce oaspetii pe aripi de poveste

Palatul Noblesse isi conduce oaspetii pe aripi de poveste

Evenimentele unice trebuie sa aiba loc in locuri unice. Pentru a ramane in amintirea tuturor ca un vis placut si o experienta de neuitat. Dar, pentru ca acest lucru sa se si infaptuiasca, primul pas consta in alegerea locului potrivit.

Palatul Noblesse este una dintre cele mai marete si impunatoare locatii din Bucuresti. in care persoanele instarite pot organiza cele mai memorabile petreceri si evenimente. Exista mai multe aspecte care prezinta interes pentru cei care doresc sa ofere oaspetilor momente magice si patrunzatoare.

De ce servicii beneficiati la Palatul Noblesse?

Unul dintre avantajele majore de care beneficiaza cei care aleg palatul Noblesse pentru clipele importante din viata lor il reprezinta faptul ca acesta ofera absolut toate seriviciile care ar putea fi necesare.

Persoanele care au dezvoltat o afinitate aparte si o pasiune adevarata pentru arta si pentru autenticitate trebuie sa stie ca palatul Noblesse este unul dintre rarele locuri in care se intalneste arta si estetica frumosului. Totodata acest loc ofera o nota de eleganta si stil deosebita, toate evenimentele organizate in cadrul acestuia fiind cele mai reusite si memorabile.

Fiecare element, ce completeaza decorul perfect, a fost ales cu o grija deosebita, dupa ani intregi de cautari in vederea identificarii celui ideal. Acest fapt se poate observa in absolut orice detaliu, ce contribuie elegant la intregirea peisajului ideal.

In cadrul acestuia pot fi organizate diverse tipuri de evenimente: culturale, media & fashion, petreceri si intalniri private si evenimente corporate. De asemenea, aici se tin cursuri atat pentru adulti, cat si pentru copii, care au rolul de a ajuta la dezvoltarea personala si cea sociala. Principalul scop al acesteia este de a identifica si de a ajuta la dezvoltarea valorilor care ii caracterizeaza pe membrii participanti.

Lux, arta si cultura

Noblesse pune un accent deosebit pe arta si cultura, de aceea toate serviciile au la baza aspecte de tin de aceste domenii. Pentru cei care indragesc aceste doua elemente absolut necesare pentru o dezvoltare corespunzatoare si vor sa se infrupte din nenumaratele beneficii aduse de ele, Asociatia Culturala Noblesse, organizatie cu sediul in interiorul palatului Noblesse, le iese in intampinare celor pasionati de arta cu cele mai stilate si elegante evenimente.

Aici au loc periodic cele mai sofisticate si instarite manifestari ale artelor ce sustin design-ul, dansul, arhitectura, pictura si muzica. Palatul reprezinta locul ideal pentru desfasurarea unor clipe de poveste, chiar primul pas fiind calauzitorul si deschizatorul unei lumi de vis.palatul noblesse

Oaspetilor li ve ofera oportunitatea de a retrai serate antice culturale, ce au avut loc in perioade pline de farmec precum Belle Epoque, perioada interbelica reprezentata prin serata Mon Amour. Nici traditionalul obicei al societatii burghezze de a savura ceaiuri din diverse plante aromate nu a a fost neglijat. In cadrul unor incaperi elegante, alaturi de cele mai fine portelanuri si lingurite din argint fin, au loc serate de ceai, renumite pentru oaspetii de seama care participa la acestea, dar si pentru decorul extraordinar de armonios in care se desfasoara.

In interiorul palatului Noblesse istoria, arta, design-ul si cultura se impletesc armonios prin elemente decorative unice, care incanta orice privire. Toate serviciile disponibile pentru persoanele de seama din societatea de astazi sunt prezentate online pe www.palatulnoblesse.ro.

In interiorul curtii primitoare a castelului, au fost special amenajate locuri de parcare pentru diferite tipuri de automobile, trasuri, calesti si alte tipuri de transport specifice fiecarui tip de eveniment in parte.

Orice eveniment select organizat in cadrul palatului Noblesse urca pe aripi de vis si devine fila de poveste, ramanand memorabil prin eleganta si stilul aparte al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 7 =