Oftalmologie noua sectia a centrului Medical Arena

Oftalmologie noua sectia a centrului Medical Arena

In tumultul vietii cotidiene, nu putem uita nici macar o clipa de importanta pe care o are sanatatea, atat a noastra, cat si a celorlalti. Centrul Medical Arena se ocupa de doua sectii importante, sectia de oftalmologie si de cardiologie pentru ca sanatatea sa fie tratata cu profesionalism intr-un cadru modern si placut.
Centrul Medical Arena s-a infiinta in 2011 din dorinta de a veni in sprijinul pacientilor prin oferirea unor alternative medicale moderne si la standarde inalte. Functioneaza un cabinet de oftalmologie si unul de cardiologie, ambele dotate cu aparatura performanta ce permite o evaluare completa a pacientilor pentru stabilirea unui diagnostic si recomandarea tratamentului necesar.
Prin serviciile medicale oferite la cabinetul de cardiologie, pacientul este intampinat pentru rezolvarea prompta a problemelor din sfera cardiovasculara, ce constituie o alternativa medicala moderna si eficienta.
Cabinetul de oftalmologie este dotat cu aparatura noua, performanta si de mare precizie care ajuta la efectuarea unui consult corect, rapid si exact. Atat pentru adulti, cat si pentru copii, ofera servicii de masurare a refractiei oculare, gonioscopie sau examinare computerizata a campului vizual. De asemenea, in cadrul centrului se pot executa ochelari cu o gama variata de rame si lentile de toate tipurile. Se pot comanda lentile: monofocale, bifocale sau progresive si diferite tipuri de tratamente, cum ar fi heliomat sau antireflex.

Cabinetele lucreaza in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, iar consultatia cu bilet de trimitere este in regim compensat.

sectia de oftalmologie Arena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 10 =