Ofera angajatului siguranta in munca

Ofera angajatului siguranta in munca

Evolutia  tehnologiei, a echipamentelor cu care oamenii lucreaza le poate pune viata in pericol, mai ales daca nu stiu exact cum se utilizeaza sau diverse probleme de sanatate le afecteaza munca.

Fiecare angajator este responsabil pentru siguranta, protectia si sanatatea angajatilor in timpul programului de munca, acest lucru este obligatoriu din punct de vedere legal pentru companiile mari, dar si din punct de vedere moral, pentru orice companie care isi doreste sa aiba angajati motivati.

Va recomandam sa apelati la serviciile de medicina muncii daca compania activeaza:

–    In industria alimentara, in acest domeniu este foarte important controlul de sanatate al angajatilor, virusii si bacteriile se pot transmite foarte usor, afectand atat sanatatea angajatului si a consumatorului final, cat si imaginea companiei pe piata.
–    In industria prelucratoare, procesele tehnologice folosite pentru prelucrarea diverselor materii prime pot dauna grav sanatatii angajatilor.
–    Angajatii care lucreaza in prelucrarea vopselurilor de diverse tipuri
–    Angajatii din constructii necesita controale regulate pentru a evita diversele accidente care pot aparea in desfasurarea activitatii.
–    Soferii
Acestea sunt doar cateva dintre categoriile de risc, medicina muncii se adreseaza oricarei campanii care vrea sa ofere siguranta sporita angajatilor, prin acest serviciu veti avea numai de castigat:
–    angajatii mai motivati si mai eficienti in munca depusa.
–    concediile medicale vor fi mai rare, veti castiga bani cu ajutorul angajatului.
–    nu veti fi nevoit sa platiti despagubiri in cazul unui accident de munca.
–    veti respecta prevederile legale.

Pentru ca serviciile de medicina muncii sa va ofere siguranta de care aveti nevoie intr-o perioada dificila pentru orice companie, va recomandam sa apelati la un cabinet specializat, care va ofera numai servicii de calitate.

Veti avea numai de castigat ajutandu-va angajatii sa se simta in siguranta la locul de munca!

Summary
Name
Irina Stan
Nickname
(iristarmed)
Job Title
Manager
Company
Iristar Med

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *