Masinile vechi pot avea o viata prelungita cu ajutorul sablarii

Masinile vechi pot avea o viata prelungita cu ajutorul sablarii

Achizitia de masini vechi este asemanatoare unei loterii: Poti sa gasesti o masina perfecta, care sa isi faca treaba ani de zile sau poti sa gasesti masini care ascund defecte serioase, cel mai mare fiind rugina extinsa pe toata caroseria. Din fericire, cei de la http://www.sablare-romania.ro ofera solutia ideala pentru prelungirea vietii unui automobil. Sablarea reprezinta una dintre cele mai eficiente tehnici pentru curatarea caroseriei si pentru curatarea jantelor auto  jantelor auto de rugina. Spre deosebire de alte metode de curatare, sablarea ofera o serie de avantaje:

  • Este foarte flexibila. Se poate face cu ajutorul unui numar mare de materiale. In principiu, sunt populare sablarea cu nisip sau cu acid, insa eficienta cea mai mare o aduce sablarea umeda.
  • Nu prezinta riscuri. Sablarea, mai ales daca vorbim despre sablarea umeda, nu prezinta niciun risc. Aceasta nu produce scantei si nu este daunatoare pentru mediul inconjurator.
  • Nu prezinta probleme legate de aderenta vopselei. Dupa ce se face sablarea pentru o caroserie, vopseaua va putea sa adere foarte bine la metal si va putea restaura perfect intregul automobil.
  • Este o solutie ieftina. Pretul este, fara doar si poate, unul dintre principalele elemente luate in considerare de catre cei care doresc sa restaureze o masina veche. Sablarea umeda este o solutie cat se poate de ieftina.
  • Are un inhibator de rugina. Acest inhibator permite vopsirea in decurs de cateva ore de la curatare, fara a exista riscul de a aparea din nou pete de rugina. Este recomandat, totusi, ca vopsirea sa se faca imediat dupa ce caroseria a fost curatata.
  • Este rapida. Nu in ultimul rand, sablarea umeda este rapida, economisind foarte multe ore.

De-a lungul timpului, sablarea umeda a fost promovata de foarte multi profesionisti, devenind cea mai buna solutie pentru indepartarea vopselei de pe automobile. Tocmai de aceea, daca doresti sa prelungesti viata unui automobil vechi, aceasta este cea mai buna optiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =