Ciubarele din lemn incanta, fara doar si poate, orice persoana care are nevoie de o doza de relaxare. Apa incalzita la peste 40 de grade Celsius de o soba din lemn, plasarea ciubarului in aer liber si estetica foarte placuta a acestui jacuzzi de tip scandinav, reusesc sa incante. Ciubarele de aici au reusit, deja, sa convinga o multime de romani, insa producatorii acestor butoaie minune au incercat sa treaca la nivelul urmator si sa aduca pe piata ideea de ciubar din fibra de sticla . Chiar daca un astfel de produs elimina acea senzatie de rustic, reuseste sa atraga printr-o serie de avantaje majore.
De ce sa se opteze pentru un ciubar din fibra de sticla?
Este o solutie cat se poate de rezistenta. Durabilitatea este punctul forte al acestor ciubare, care folosesc un material utilizat adeseori si in productia de piscine. Pe langa faptul ca este durabila, fibra de sticla este si ecologica, protejand atat oamenii, cat si natura.
Se intretine foarte usor. Spre deosebire de lemn, fibra de sticla se intretine extrem de usor, spalarea sa facandu-se cu ajutorul unui burete si a detergentului.
Este ieftin. Desi ar parea ca varianta cu fibra de sticla este mai scumpa, costul nu este unul mare. Un ciubar cu hidromasaj, realizat din fibra de sticla si imbracat cu lemn poate sa fie o investitie excelenta pe termen lung.
Ofera o flexibilitate estetica foarte mare. Se poate opta pentru diverse solutii estetice, care mai de care mai interesante. Spre exemplu, se poate alege un ciubar cu iluminat LED sau pentru variante care combina hidroterapia cu cromoterapia. Flexibiltiatea estetica este conturata si de faptul ca poate sa vina in diverse forme, de la cele clasice ( rotund sau patrat) pana la forme care mai de care mai interesante si mai personalizate.