Lucruri interesante pe care nu le stiai despre saltele

Lucruri interesante pe care nu le stiai despre saltele

descărcare (27)Este timpul sa schimbi perceeptia asupra saltelelor.  Salteaua nu este un simplu accesoriu din camera ta, ci este o adevarata sursa de energie si de sanatate, atunci cand este de buna calitate. Atunci cand calitatea nu este chiar atat de buna, evident, dispare avantajul, devenind o sursa de dureri si de oboseala. Recomandarea noastra este sa iti schimbi salteaua o data la cel putin 7 ani. Pana atunci insa, iti prezentam cateva lucruri cat se poate de interesante despre aceasta.

Cele mai populare saltele sunt si cele care sunt cel mai putin apreciate

Desi saltelele cu arcuri sunt cumparate de catre 80% dintre oameni, se pare ca sunt cele mai putin apreciate. Sunt oamenii masochisti sau pur si simplu este vorba despre obisnuinta? Greu de zis! Cert este ca doar 63 % dintre cei care detin o saltea cu arcuri sunt multumiti. De cealalta parte, 80% dintre posesorii de saltele de memorie si latex sunt multumiti de achizitia facuta.

Imparti patul cu cele mai neplacute creaturi

Chiar daca te feresti cat poti de tare de fiinte mici si extrem de putin apreciate, se pare ca ele stau extrem de aproape de tine. Mai aproape decat ai crede, in conditiile in care in cadrul saltelei traiesc mii de fiinte microscopice, denumite acarieni. Desi nu sunt extrem de periculosi, acarienii pot fi surse de alergii si pot genera o multime de probleme de sanatate ulterioare.

Salteaua este cel mai prost loc in care poti ascunde bani

Ai auzit de expresia ” A ascunde bani la saltea” ? Trebuie sa uiti de ea. Saltelele sunt primul loc in care hotii cauta valori, deoarece si ei au auzit de aceasta expresie. O banca este un loc mult mai sigur pentru valorile tale sau, daca vrei sa le tii acasa, un seif foarte greu de spart.

Un pat dezordonat este mai sanatos decat unul perfect ordonat

Chiar daca ai invatat de la mama ta ca un pat ordonat este extrem de important, se pare ca dezordinea poate sa ajute. Conform Universitatii Kingston, atunci cand iti faci patul nu faci altceva decat sa protejezi locul caldut si umed pe care il iubesc acarienii. Un pat nefacut, in schimb, lasa loc soarelui sa patrunda spre saltea si indeparteaza o parte dintre neplacutele vietati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =