Lucruri de care nu trebuie sa iti mai pese dupa 30 de ani

Lucruri de care nu trebuie sa iti mai pese dupa 30 de ani

Multe dintre femei se sperie de momentul in care vor implini varsta de 30 de ani. Poate pentru ca li se pare ca au trecut de perioada de “nebunie” din viata lor si trebuie sa se maturizeze, sa se schimbe sau poate doar le sperie numarul sau gandul ca schimba prefixul din 2 in 3. Dupa ce implinesti varsta de 30 de ani ai si unele avatanje, cum ar fi faptul ca nu trebuie sa iti mai pese de cateva lucruri.

In primul rand, trebuie sa renunti la oamenii care nu te merita. Ai ajuns la o varsta la care ai maturitatea suficienta sa constientizezi cine te merita si cine nu. Pana la aceasta varsta o sa intalnesti o groaza de persoane insa de acum incolo tu decizi cine va ramane in continuare in viata ta.

La varsta de 30 de ani trebuie sa fii suficient de matura incat sa mergi mai departe. Nu trebuie sa iti mai pese de fostele relatii pentru ca ai posibilitatea sa gandesti destul de bine incat sa iti dai seama daca este bine sa inchei sau nu un capitol din viata ta si….daca l-ai incheiat nu mai trebuie sa te intorci in trecut. Este timpul sa poti sa inchei o relatie fara sa mai versi lacrimi si sa iei lucrurile ca atare.


femei

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − six =