Masina ta castiga cel mai mult in urma instalarii unui sirocou

Masina ta castiga cel mai mult in urma instalarii unui sirocou

Noi oamenii avem tendinta de a ne atasa destul de rapid de obiecte. Masina este unul dintre lucrurile de care aproape cu totii ne atasam, mai ales daca avem o pasiune ascunsa pentru domeniul auto. Achizitia unei masini reprezinta, de asemenea, o investitie destul de mare, drept urmare cu totii ne-am dori ca aceasta sa aiba o durata de viata cat mai mare.

De cele mai multe ori, durata de viata a unei masini depinde strict de conditiile sale de exploatare. Cu cat avem grija sa ii oferim cele mai bune consumabile si o intretinem in mod corespunzator, cu atat durata ei de viata va creste considerabil. De asemenea, studiile spun ca instalarea unui sirocou poate creste considerabil durata de viata a unei masini.

 

sirocou

Sirocou – beneficii numeroase pentru autoturism

Sirocoul este apreciat de regula pentru faptul ca imbunatateste considerabil confortul soferului si a pasagerilor. Nimic nu e mai placut in zilele friguroase decat o masina calduta, pregatita de drum, in care nu vei ingheta de frig pana cand motorul va atinge o temperatura recomandata pentru condus.

De asemenea, nu vei pierde foarte mult timp si te vei bucura de o experienta placuta a condusului chiar si in zilele in care iarna isi intra in drepturi. Dar, mai important decat confortul utilizatorului, este cu siguranta numarul mare de beneficii pe care le are sirocoul pentru autoturism.

Masina are cel mai mult de castigat in urma instalarii unui sistem de incalzire auxiliara. Numarul de beneficii ale acestui sistem este foarte mare. Dar, poate cel mai important decat toate este faptul ca durata de viata a masinii va creste destul de mult.

Uzura scade considerabil

E foarte neplacuta incercarea fara succes de a porni masina in diminetile geroase. Masinile diesel ceva mai vechi vor porni destul de greu atunci cand gradele sunt mult cu minus. Iar toata aceasta incercare de a le porni nu duce decat la uzura prematura.

Atat motorul, cat si bateria sau alte piese au de suferit in astfel de momente.

Suferinta masinii dispare insa atunci cand este dotata cu un sistem de incalzire auxiliara. Acesta are rolul de a incalzi motorul atunci cand temperaturile de afara sunt foarte scazute, astfel incat masina va porni la fel ca in zilele frumoase ale verii.

Masina ta va porni la sfert, iar uzura va fi inexistenta. Drept urmare, si motorul va functiona fara probleme mai mult timp.

Consum redus, functionare la temperatura ideala!

Atunci cand pleci de pe loc cu motorul rece, acesta va fi suprasolicitat. Nu va functiona la parametri normali, deci e posibil sa apara si diferite probleme. Consumul marit este consecinta cel mai des intalnita atunci cand plecam cu masina fara ca motorul sa fie incalzit.

Un sirocou pregateste motorul de drum fara ca tu sa fii nevoit sa faci ceva in plus. Practic, motorul va avea temperatura ideala de functionare imediat dupa ce vei porni masina, iar tu vei putea pleca spre destinatie fara a-ti face griji in legatura cu faptul ca motorul ar putea avea de suferit.

Opteaza pentru instalarea unui sistem de incalzire auxiliara iar avantajele pe care acesta ti le va oferi te vor convinge ca ai facut cea mai buna alegere. Intra pe verificare-tahografe.ro pentru a afla preturi dar si pentru a descoperi alte avantaje ale sirocoului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =